MARKET

Επιχείρηση... ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Επιχείρηση... ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΟΙ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 21 Ιουλίου έχουν το ρεπορτάζ της «μάχης» που δίνει ο ΠΑΟΚ, όπως επίσης και για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη (23 Ιουλίου) την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του ήττα (2-1, στο α' ματς) για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. ΟΙ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 21 Ιουλίου έχουν το ρεπορτάζ της «μάχης» που δίνει ο «Δικέφαλος», όπως επίσης και για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Ξεχωρίζουν ακόμη οι ημιτελικοί του Κόπα Λιμπερταδόρες (Γκουαρανί - Ρίβερ Πλέιτ, Τίγκρες - Ιντερνασιονάλ), ενώ αμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει και το Κύπελλο Βραζιλίας...

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ «πάει... παρακάτω»!

Κάθε άλλο παρά ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί η εκκίνηση του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έδειξε κατά διαστήματα ότι είναι σαφώς ανώτερη της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αλλά τα τεράστια κενά στην άμυνα έφεραν την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Το γκολ του Ρόμπερτ Μακ, πάντως, στις καθυστερήσεις, μεταφράζεται στο ότι ακόμη και το 1-0 στην Τούμπα θα είναι αρκετό για να στείλει τον «δικέφαλο» στην επόμενη φάση ώστε να αντιμετωπίσει τη Λίνφιλντ ή τη Σπάρτακ Τρνάβα.

Το κλίμα στον «Δικέφαλο» τη δεδομένη στιγμή δεν είναι το ιδανικό, ενώ ορατή δια γυμνού οφθαλμού είναι η ανάγκη σοβαρής ενίσχυσης του ρόστερ. Δεν ξέρουμε αν ο Τούντορ θα καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του και να πετύχει βάσει αυτής, αλλά το σίγουρο είναι ότι στο μέγεθος του ΠΑΟΚ δεν αρμόζει το να... ασχολείται με τη δυναμικότητα ομάδων των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιχείρηση... ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ακόμη δύο... εισόδους. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσει πρώτος, χρονικά, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αρκετοί θεωρούν την κλήρωση βατή, αλλά τις τρεις φορές που το «τριφύλλι»... διασταυρώθηκε με τη συγκεκριμένη ομάδα, είχε μόνο αποκλεισμούς, ενώ έχει αγωνιστεί οκτώ φορές επί βελγικού εδάφους κι έχει σκοράρει μόλις μία φορά, το μακρινό 1968 (μηδέν στα επτά στη συνέχεια!). Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου οφείλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε μία εβδομάδα αργότερα, στο «Γιάν Μπρεϊντέλ», να έχουν αυξημένες πιθανότητες.

Τη μεθεπόμενη Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη και ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη σουηδική ΑΪΚ, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σιράκ από την Αρμενία. Στο Περιστέρι έχουν αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια και θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Στο τρέχον κουπόνι δεν λείπει η δράση από τη Λατινική Αμερική, ενώ το Γκολντ Καπ βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν την Τζαμάικα και ο Παναμάς το Μεξικό.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ