MARKET

Επικίνδυνες αποστολές

Επικίνδυνες αποστολές

Επτά νέα πρωταθλήματα περιλαμβάνει κουπόνι του ΟΠΑΠ, που κυκλοφορεί στα Πρακτορεία την Παρασκευή 17 Ιουλίου και οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»... εξηγούνται για να μην... παρεξηγούνται (στο editorial του περιοδικού)!

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής, με σημαντικά παιχνίδια, ενώ πρεμιέρα κάνουν οι Λίγκες της Πολωνίας, Ρωσίας, Δανίας και Ελβετίας... Από κάθε άποψη οι «αποστολές» που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Στοιχήματος είναι... επικίνδυνες!

Η τιμή και η τιμιότητα...

Eξιστορούμε κι εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει τις παραδοσιακές αναλύσεις για τα τέσσερα πρωταθλήματα που ξεκινούν το τρέχον τετραήμερο: Ο λόγος για τις Ελβετία, Δανία, Ρωσία και Πολωνία, με τις τους αρμόδιους συντάκτες να έχουν κάνει την απαραίτητη μελέτη με το που τελείωσε η περασμένη σεζόν! Από κοντά και οι Ουγγαρία και Ουκρανία που από τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι προστίθενται στη λίστα. Τετάρτη βράδυ, όμως, ενημερωθήκαμε από τον ΟΠΑΠ ότι στο κουπόνι εμπεριέχονται ακόμη πέντε νέα πρωταθλήματα, οι πρώτες κατηγορίες σε Σερβία, Σλοβενία, Ρουμανία, Σλοβακία και Βουλγαρία (όλα κάνουν την πρεμιέρα τους, με εξαίρεση τη Ρουμανία).

Το διάστημα των 24 ωρών δεν επαρκεί για άρτιο ρεπορτάζ, ενώ πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι στις μέρες μας, με την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων να κρέμεται απειλητική σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας, ακόμη και το χαρτί είναι ένα είδος υπό... εξαφάνιση (οι παραγγελίες δυσχεραίνουν από ώρα σε ώρα, καθώς μιλάμε για εισαγωγική διαδικασία).

Μία υποτυπώδη ανάλυση θα την βρείτε, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσέγγιση απέχει πολύ από τα υψηλά στάνταρ που έχουμε θέσει εδώ και πάνω από μία δεκαετία. Θα μπορούσαμε να το... παίξουμε ειδήμονες και να σας προτείνουμε σημεία με το ύφος της αυθεντίας, αλλά οι σχέσεις ειλικρίνειας που έχουμε οικοδομήσει από την εποχή της δραχμής (το 1ο τεύχος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2001!) δεν μας επιτρέπουν να σας πούμε ψέματα.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρουμε επειδή μεταξύ μας υπάρχει μία σχέση τιμής, μίας τιμής που παλεύουμε με νύχια και με δόντια να μείνει στο 1 ευρώ ανά τεύχος. Αυτό, διότι σεβόμαστε ότι πια και τα 20 λεπτά έχουν αξία στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Και αφού τα... είπαμε, δεσμευόμαστε (άλλωστε, τα γραπτά μένουν) ότι θα κάνουμε πάντα το καλύτερο, δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο, τουλάχιστον σε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Θα διαπιστώσετε τον Αύγουστο ότι τα στάνταρ των κορυφαίων πρωταθλημάτων παραμένουν υψηλά, για τα υπόλοιπα θα εκμεταλλευτούμε ιδανικά τον χρόνο και τον χώρο που έχουμε, υπολογίζοντας πάντα ότι ο οικονομικός «στραγγαλισμός» που ταλαιπωρεί τους πάντες και τον καθένα ξεχωριστά είναι ένα «θηρίο» που όλοι μαζί πρέπει να νικήσουμε.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ