Επαναστατική Εμπειρία Ήχου από τη Ford και τη HARMAN

Επαναστατική Εμπειρία Ήχου από τη Ford και τη HARMAN

Η Ford και η HARMAN Προσφέρουν μία Επαναστατική Εμπειρία Ήχου μέσα στο Αυτοκίνητο με συστήματα B&O PLAY

Η Ford και η HARMAN συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου μέσα στο αυτοκίνητο με τα high-end συστήματα ήχου B&O PLAY, που θα διατίθενται αποκλειστικά με τα μοντέλα Ford από του χρόνου.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας B&O PLAY σε οχήματα Ford βασίζεται στην εμπειρία της HARMAN να προσφέρει μία πιο πλούσια, πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Ο ιδιαίτερος ήχος του συστήματος προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών.

Καθώς οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων παραδέχονται ότι η μάρκα του ηχοσυστήματος επηρεάζει της απόφαση αγοράς ενός οχήματος, η Ford με τη HARMAN αποφάσισαν να συνεργαστούν για να προσφέρουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου εφοδιάζοντας με νέα συστήματα ήχου B&O PLAY τα μοντέλα Ford σε όλο τον κόσμο.

«Οι πελάτες μας ισχυρίζονται ότι εκτιμούν μία σταθερά υψηλή ποιότητα ήχου και η συνεργασία μας με τη HARMAN βοηθά να το πετύχουμε» δήλωσε ο Raj Nair, executive vice president της Ford, product development & chief technical officer. «Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να δημιουργούμε πιο πλούσιες, πιο συναρπαστικές εμπειρίες για τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.»

Πρόσφατη μελέτη (Ipsos 2016 Automotive Audio Branding), αποκαλύπτει ότι σχεδόν για το ένα τρίτο των αγοραστών νέων αυτοκινήτων, η μάρκα του ηχοσυστήματος επηρεάζει σημαντικά την απόφαση αγοράς του επόμενου αυτοκινήτου του. 

Τα προϊόντα B&O PLAY κουβαλάνε μία παράδοση 90 χρόνων στο χώρο των ηχοσυστημάτων, με φυσικά υλικά κατασκευής, μοναδική αισθητική και ήχο υψηλής ποιότητας και εγγυώνται μία σταθερά ποιοτική ακουστική εμπειρία στο σπίτι, ή εν κινήσει και σύντομα στο αυτοκίνητο. 

Η Ford ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με τη HARMAN κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου ‘Further with Ford’. Το B&O PLAY θα κάνει το ντεμπούτο του σε μοντέλα Ford σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από του χρόνου. 

Ανώτερη εμπειρία

Η μοναδική φιλοσοφία των συστημάτων B&O PLAY δημιουργεί μία εξατομικευμένη εμπειρία ήχου με ειδικά σχεδιασμένη θέση των ηχείων και προσαρμογή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζεται σταθερά η βέλτιστη ποιότητα ήχου μέσα στην καμπίνα, ανεξαρτήτως οδηγικών συνθηκών ή της θέσης του επιβάτη.

«Η Ford και το B&O PLAY ‘δένουν’ άριστα σαν δύο ονόματα που συμβολίζουν την ποιότητα, την ελευθερία και την πρωτοποριακή σχεδίαση και μαζί θα προσφέρουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου στους πελάτες» δήλωσε ο Michael Mauser, εκτελεστικός αντιπρόεδρος & πρόεδρος του τομέα Lifestyle Audio Division της HARMAN.

«Με την κοινή μας δέσμευση στη δημιουργία ανώτερων εμπειριών, πιστεύω ότι η Ford είναι ιδανική για να μεταφέρει τη μαγική δύναμη του B&O PLAY σε οδηγούς και επιβάτες σε όλο τον κόσμο» δήλωσε.

Θέλοντας να αποτυπώσει τη δύναμη του ήχου, η Ford με τη συμβολή του B&O PLAY αποκάλυψε μία εγκατάσταση με την ονομασία Sound Journeys, μία εμπειρία που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα B&O PLAY, η εγκατάσταση προσομοιώνει τρία διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα – ένα δάσος, ένα φαράγγι και έναν ωκεανό – με ανάλογο ήχο. Η εμπειρία προσομοιώνει ακόμα και ήχους κυμάτων, δείχνοντας πώς ο ήχος μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και ένα καθημερινό περιβάλλον, δημιουργώντας πλουσιότερες και πιο ενστικτώδεις εμπειρίες για τον άνθρωπο.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο  Dearborn, Mich. Με περίπου 203.000 εργαζόμενους και 67 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, ο επιχειρηματικός πυρήνας της εταιρίας περιλαμβάνει δραστηριότητες σχεδίασης, παραγωγής, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και σέρβις ολόκληρης της γκάμας αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV και εξηλεκτρισμένων οχημάτων Ford καθώς και πολυτελών οχημάτων Lincoln. Παράλληλα, η Ford αναζητά δυναμικά αναδυόμενες ευκαιρίες μέσω του σχεδίου Ford Smart Mobility που θα οδηγήσει την εταιρία στο επόμενο επίπεδο συνδεσιμότητας, μετακίνησης, αυτόνομων οχημάτων, εμπειρίας πελατών και διαχείρισης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford και τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο ή την Ford Motor Credit Company παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 53.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 68.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Σχετικά με τη HARMAN

Η HARMAN International Industries, Incorporated (harman.com) σχεδιάζει και κατασκευάζει συνδεδεμένα προϊόντα και λύσεις για κατασκευαστές αυτοκινήτων, καταναλωτές και εταιρίες σε όλο τον κόσμο, όπως συνδεδεμένα συστήματα, οπτικοακουστικά προϊόντα, επιχειρηματικές λύσεις αυτοματοποίησης και συνδεδεμένες υπηρεσίες.  Με κορυφαίες μάρκες όπως AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® και Revel®, η HARMAN χαίρει υψηλής εκτίμησης από μουσικόφιλους, μουσικούς και τους χώρους ψυχαγωγίας στους οποίους ερμηνεύουν τα έργα τους σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 25 εκατομμύρια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα στο δρόμο εφοδιάζονται με συστήματα ήχου και επικοινωνίας της HARMAN. Το λογισμικό της εταιρίας υποστηρίζει δισεκατομμύρια κινητών συσκευών και συστημάτων που είναι συνδεδεμένα, ενσωματωμένα και ασφαλή σε όλες τις πλατφόρμες, εταιρικές, οικιακές και σε αυτοκίνητα έως κινητά. Η HARMAN απασχολεί περίπου 29.000 άτομα σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία και ανέφερε πωλήσεις 6,9 δισεκ. δολαρίων κατά τη διάρκεια του 12μηνου που έληξε στις 30 Ιουνίου, 2016. Οι μετοχές της εταιρίας διακινούνται μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών της Νέας Υόρκης με κωδικό NYSE:HAR.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το B&O PLAY και τη Ford, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.beoplay.com/Ford

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η κατάρα του να σε λένε Κωνσταντίνο

Τυποποιημένες ευχές, βαρεμάρα και άνθρωποι που χαίρονται το όνομά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24