MARKET

Ένας Αγώνας για Όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ένας Αγώνας για Όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Για 2η χρονιά θα βρεθεί στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ η WIND Ελλάς, αναλαμβάνοντας Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) όπως και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ.

Με κύριο μήνυμα το επιτυχημένο "Ένας Αγώνας Για Όλους", η WIND θα προσπαθήσει και φέτος να φέρει τη διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία.

\Παράλληλα θα αναδείξει για ακόμα μια φορά την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς μέσω της δικής της ομάδας δρομέων, την WIND Running Team, που φέτος θα τρέξει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τα παιδιά με αναπηρία. Για κάθε δρομέα που θα φορέσει τη φανέλα της WIND Running Team, η εταιρεία θα προσφέρει 10€ στην ΕΛΕΠΑΠ.

Παράλληλα, θα ενεργοποιήσει και όλους τους μηχανισμούς που δοκίμασε με επιτυχία πέρσι, όπως η Αψίδα της Αγάπης, ώστε όλοι οι δρομείς του ΚΜΑ να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθειά.

Στις φωτογραφίες:

WIND KMA2012: Η Γενική Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης.

VIX7112: Στο κέντρο η κα Ηρώ Κόβα, Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της.

Ένας Αγώνας για Όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ