MARKET

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Το Sportkit είναι ο μοναδικός ψηφιακός προορισμός, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν τα καλύτερα αθλητικά προϊόντα της αγοράς και το Sport24.gr σου παρουσιάζει προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις.

Ένα νέο site ήρθε για να σου λύσει τα χέρια στις αγορές σου. To Sportkit αποτελεί έναν καινοτόμο ψηφιακό προορισμό, ο οποίος παρουσιάζει αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες ανά άθλημα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τρέξιμο, ποδηλασία, τένις, κολύμβηση, βόλεϊ και xtreme sports παρέχοντας την δυνατότητα αγοράς από μεγάλα ελληνικά και ξένα e-shops.

To καινούριο site συγχωνεύει τόσο πρωτογενές όσο και εμπορικό περιεχόμενο, επιλέγοντας να παρουσιάσει αναλυτικά μοντέρνες αθλητικές τάσεις καθώς και τα καλύτερα προϊόντα από τα εγκυρότερα διαδικτυακά καταστήματα.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που επιθυμεί από περισσότερα από 100 e-shops και ανάμεσα σε ορισμένες μεγάλες προσφορές για όλα τα πορτοφόλια. Το Sport24.gr μπήκε στο Sportkit, επέλεξε και σου παρουσιάζει προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Εμφανίσεις με έκπτωση 30%

Κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου έχει τη δική του συλλογή από εμφανίσεις των αγαπημένων του ομάδων. Στο Sportkit θα βρεις τόσο καινούργιες όσο και παλιές φανέλες των αγαπημένων σου ομάδων με αρκετές από αυτές να έχουν έκπτωση που φτάνει το 30%. Φυσικά, οι επιλογές δεν σταματούν μόνο στο ποδόσφαιρο αφού μπορείς να βρεις εμφανίσεις τόσο από το χώρο του μπάσκετ όσο και από εκείνον του βόλεϊ.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Παπούτσια για κάθε σπορ σε εκπληκτικές τιμές

Το καλό παπούτσι είναι από τα πλέον απαραίτητα συστατικά επιτυχίας για όποιο άθλημα το απαιτεί. Στο Sportkit μπορείς να βρεις παπούτσια ποδοσφαιρικά, για τρέξιμο, για μπάσκετ, για βόλεϊ ή για οποιοδήποτε άλλο άθλημα θες.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Μπάλες για κάθε άθλημα

Το κοινό στοιχείο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ είναι πως όλα χρειάζονται μπάλες για να παιχτούν. Στο Sportkit θα βρεις όλες τις μπάλες και σε εξαιρετικές προσφορές. Για την ακρίβεια υπάρχουν πολλές αυθεντικές μπάλες από όλες τις μεγάλες εταιρίες τις οποίες μπορείς να κάνεις δικές σου με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 50%.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Κολύμπα με στιλ...

Η Ελλάδα είναι μία χώρα η οποία στο μεγαλύτερο μέρος περιβάλλεται από θάλασσα. Έτσι, είναι λογικό όλοι μας να θέλουμε να κολυμπήσουμε τόσο στη θάλασσα όσο και στις πισίνες. Ό,τι από τα δύο και εάν προτιμάς εσύ το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο Sportkit πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Ντύσου και έφυγες για το γυμναστήριο

Είσαι από εκείνους που περνούν ώρες στο γυμναστήριο; Βρες φόρμες, γάντια, κλειδοθήκες και τις απαραίτητες τσάντες που σου ταιριάζουν και ετοιμάσου για μια ακόμα χρονιά ανάμεσα στους διαδρόμους, τους πάγκους και τα υπόλοιπα όργανα.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Εξοπλιστείτε και ετοιμαστείτε γα μάχη

Από το Sportkit δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα fightsports. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη που θα σας χρειαστούν είτε είστε αρχάριοι είτε σε προχωρημένο επίπεδο και το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις.

Είσαι έτοιμος για το Sportkit;

Πάμε χιόνι;

Ο χειμώνας αργεί ακόμα, αλλά ακόμα και τώρα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας για να είστε έτοιμοι για να κατεβείτε τις πλαγιές. Στο Sportkit θα βρείτε μεγάλη γκάμα, αλλά κυρίως εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 50%.

Φυσικά, όλα όσα σου αναφέραμε παραπάνω αποτελούν μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να βρεις στο Sportkit. Με μια επίσκεψη μπορείς να βρεις αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες και στο προσωπικό σου στιλ και να τα κάνεις δικά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ