MARKET

Εισαγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γκαγκαστάθης Α.Ε.

Εισαγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γκαγκαστάθης Α.Ε.

Η Γκαγκαστάθης Α.Ε. εξειδικεύεται στην εισαγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων των εταιρειών Renault Peugeot Citroen στον χώρο του aftermarket και στην εμπορία αυτών στον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο. Οι κυριότεροι οίκοι με τους οποίους συνεργάζεται.

Η Γκαγκαστάθης Α.Ε. εδρεύει στη Ανατολική Θεσσαλονίκη καιεξειδικεύεται στην εισαγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων των εταιρειών Renault Peugeot Citroen στον χώρο του aftermarket και στην εμπορία αυτών στον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο.

Οι εισαγωγές της εταιρείας μας επικεντρώνονται ως σήμερα στην προμήθεια κυρίως γνήσιων ανταλλακτικών για τα γαλλικά αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν από την ίδρυση της συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια, τα οποία παράλληλα αποτελούν τους επίσημους προμηθευτές σε ανταλλακτικά των εταιρειών Renault και Group PSA (Peugeot-Citroen) στην πρώτη τοποθέτηση.

Την γκάμα των προϊόντων μας συμπληρώνουν και άλλες εταιρείες οι οποίες στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι πρώτη τοποθέτηση, αλλά των οποίων η ποιότητα είναι παγκοσμίως πιστοποιημένη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε σε τυχαία σειρά κάποιους από τους κυριότερους οίκους με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

EYQUEM μπουζί
TOTAL & ELF λιπαντικά
HONEYWELL (BENDIX) προϊόντα συστήματος πέδησης (δίσκοι, τακάκια, σιαγώνες, ταμπούρα, αντλίες φρένων)
FERODO σύστημα πέδησης
BREMBO σύστημα πέδησης
TEXTAR σύστημα πέδησης
DELPHI σύστημα πέδησης, φίλτρα, ηλεκτρονικά
PURFLUX φίλτρα
GKN σύστημα μετάδοσης (ημιαξόνια – φυσούνες)
CORTECO-MEILLOR ανταλλακτικά στεγανοποίησης (φλάντζες – τσιμούχες)
VALEO & MARELLI ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, φανάρια
BOSCH ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά
VDO ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά
HUTCHINSON ιμάντες δυναμού, χρονισμού
SNR ρουλεμάν τροχών, δυναμού, ιμάντα χρονισμού
DE CARBON σύστημα ανάρτησης (αμορτισέρ)
MORNOE σύστημα ανάρτησης (αμορτισέρ)
KAYABA σύστημα ανάρτησης (αμορτισέρ)
BILLSTEIN σύστημα ανάρτησης (αμορτισέρ)
VERNET θερμοστάτες, βαλβίδες
BOUGICORD μπουζοκαλώδια, αισθητήρες
GRAF αντλίες νερού
LIZARTE κρεμαγιέρες, αντλίες υδραυλικού, σφαίρες ανάρτησης
SWAG εμπρόσθιο σύστημα (ψαλίδια, μπαλάκια, ακρόμπαρα κ.τ.λ.)

Ο.Ε.Μ.
Η εταιρεία Γκαγκαστάθης Α.Ε. εκτός από τα γνήσια προϊόντα σε συσκευασία της κατασκευάστριας εταιρείας (π.χ. γνήσια φανάρια VALEO σε κουτί VALEO) που αναφέραμε προηγουμένως, εισάγει γνήσια ανταλλακτικά σε γνήσια συσκευασία από την Renault και το Group PSA (Citroen Peugeot). Έτσι ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει σε εμάς γνήσια ανταλλακτικά για το γαλλικό του αυτοκίνητο σε ανταγωνιστικές τιμές και σε επίσημη συσκευασία Renault ή Group PSA.

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Όσων αφορά των χώρο των βελτιώσεων, η εταιρεία μας αποτελεί επίσημο διανομέα των ανταλλακτικών της Peugeot Sport, αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας Peugeot. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε πληροφορίες αλλά και λύσεις σχετικά με την βελτίωση του συμβατικού ή αγωνιστικού Peugeot αυτοκινήτου σας όπως επίσης να προμηθευτείτε με ρουχισμό (καπέλα, μπλούζες, φόρμες κ.α.) και αξεσουάρ (δώρα, τσάντες κ.α.) κατασκευής Peugeot Sport.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Την δραστηριότητα της εταιρείας μας συμπληρώνει η εισαγωγή γνήσιων και καινούργιων μερών αυτοκινήτου, κινητήρων, σαζμάν, αξόνων κ.α. Σε εμάς μπορεί κανείς να αναζητήσει και να βρει τέτοιου είδους προϊόντα σε άριστη κατάσταση και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Για τη δική σας λοιπόν καλύτερη εξυπηρέτηση και τη συνεχή δική μας βελτίωση, είμαστε στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση όχι μόνο σχετικά με τα προϊόντα στο site μας αλλά και για αυτά που δεν τα βρίσκετε σε αυτό.

www.rpc.gr

E-mail : [email protected] , [email protected]

Τηλ 2310 323 000

Fax 2310 314 494

Διεύθυνση: Γιάννη Χαλκιδη 51, 54249 Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ