MARKET

Εφημερίδα «Ποντάρισμα», 40 ανταποκριτές από όλο τον κόσμο σας στέλνουν ΤΑΜΕΙΟ

Εφημερίδα «Ποντάρισμα», 40 ανταποκριτές από όλο τον κόσμο σας στέλνουν ΤΑΜΕΙΟ

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι περισσότερες ομάδες της Υφηλίου κάνουν τις τελευταίες δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο μεσοβδόμαδο κουπόνι περιλαμβάνονται σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις με κυριότερη όλων την επανάληψη του πρόσφατου τελικού Μουντιάλ μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής. Αυτή τη φορά κοντράρονται στο Ντίσελντορφ με τη «Νασιονάλμανσαφτ» να μην υπολογίζει πια την «παλιοσειρά» των Λαμ, Μερτεζάκερ, Κλόζε και την Αργεντινή του Χεράρδο Μαρτίνο να επιδιώκει την άτυπη ρεβάνς, χωρίς τον σούπερ σταρ Μέσι.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις. Ιταλία και Ολλανδία μονομαχούν στο Μπάρι, με τους προπονητές Αντόνιο Κόντε και Γκους Χίντινκ να κάνουν ντεμπούτο αντίστοιχα. Η Γαλλία του Ντεσάμπ συνεχίζει το «χτίσιμο» και υποδέχεται την Ισπανία που φιλοδοξεί να αναγεννηθεί μετά το κάζο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιο εύκολο θεωρητικά είναι το έργο της Αγγλίας απέναντι στη Νορβηγία. Με τον Ρούνεϊ πλέον αρχηγό και τους Λάμπαρντ, Τζέραρντ να αποτελούν παρελθόν. Δανία και Τουρκία άφησαν πίσω τους την κακή παρουσία στα προκριματικά του Μουντιάλ και ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με στόχο την πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στο τεύχος του κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε ειδικό αφιέρωμα του Σταύρου Κολίλα για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Euro 2016.

Επίσης, η Ελλάδα και η νέα προσπάθεια του Κλαούντιο Ρανιέρι μπήκε στο... στόχαστρο του Βαγγέλη Μελέκογλου, ο οποίος παρουσιάζει τη δική του ξεχωριστή ματιά για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Το στοιχηματικό μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα προκριματικά του Euro U21, που έχουν μπει στην τελική ευθεία, Λιγκ Τρόφι, Κύπελλο Βραζιλίας και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Από το τεύχος δεν θα μπορούσε να λείπει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και η πορεία της Ελλάδας σε αυτό. Ο Κώστας Ζαφείρης κάνει μια ανασκόπηση των πρώτων αναμετρήσεων, ενώ υπάρχουν προτάσεις για αυτές που θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες μέρες.

Εφημερίδα «Ποντάρισμα», 40 ανταποκριτές από όλο τον κόσμο σας στέλνουν ΤΑΜΕΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ