MARKET

Δώστε γροθιά στον πόνο με ActiPatch

Δώστε γροθιά στον πόνο με ActiPatch

Το ActiPatch είναι η απάντηση στον πόνο από φλεγμονή, χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Η λειτουργία του στηρίζεται σε μια καινοτόμο τεχνολογία, με την εισαγωγή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον τραυματισμένο ιστό, αυξάνοντας την αιμάτωση της περιοχής και οδηγώντας τα κύτταρα σε αναδιάταξη και ανασύνταξη. Έτσι μειώνεται κλινικά ο πόνος και η φλεγμονή και επιταχύνεται αισθητά η διαδικασία της επούλωσης τελικά η ανακούφιση του ασθενή.

Η καινούργια αυτή τεχνολογία είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης, καθώς προσφέρει ασφαλή, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Το ActiPatch προσφέρει 720 ώρες συνεχούς ή διακοπτόμενης θεραπείας και μπορεί να εφαρμοστεί σε μία πλειάδα σημείων του σώματος για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πόνους που προέρχονται από διαφορετικά αίτια:

- Πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις

Το ActiPatch είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξάλειψη των μυϊκών πόνων, χωρίς να απαιτείται η συγχορήγηση φαρμάκων με τις γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες.

- Θεραπεία πόνου στα γόνατα

Το ActiPatch αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις παθήσεις των αρθρώσεων, οι οποίες αποτελούν μια από τις συχνότερες παθήσεις του ανθρώπου και προκαλούν συνήθως πόνους και παραμορφώσεις.

- Θεραπεία πόνου στη μέση

Το ActiPatch, με τη βολική εφαρμογή του και τη μη-φαρμακευτική του δράση, αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο χρόνιο πόνο στη μέση. Υπερτερεί όλων των φαρμακευτικών σκευασμάτων και ανακουφίζει ταχύτατα και με διάρκεια.

To ActiPatch είναι ένα προϊόν της εταιρείας Bioelectronics Corporation, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, και ειδικεύεται στην κατασκευή μικρών αναλώσιμων συσκευών, ειδικά σχεδιασμένων για την καταπολέμηση του πόνου. Τα προϊόντα υποστηρίζονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και σειρά από επιστημονικές δημοσιεύσεις. Έχουν βραβευθεί και απολαμβάνουν τιμητικών αναφορών από σχετικά έντυπα.

To ActiPatch εισάγεται και διανέμεται από την εταιρεία ΜΑΡΑΛΚΟ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία.

Μάθετε περισσότερα για το ActiPatch εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ