MARKET

Δώρο τηλέφωνο και Internet και θέαμα από τη Nova μόνο με 29,90€ το μήνα! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Δώρο τηλέφωνο και Internet και θέαμα από τη Nova μόνο με 29,90€ το μήνα! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Nova Christmas Offer 2012: Δώρο τηλέφωνο και Internet και θέαμα από τη Nova μόνο με 29,90€ το μήνα! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Φέτος τα Χριστούγεννα η Nova προσφέρει δωρεάν τηλέφωνο και internet για πάντα!

Με μόνο 29,90€ το μήνα κάθε οικογένεια μπορεί να απολαύσει το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του Novasports 1 με όλα τα derby και 4 από τους 8 αγώνες κάθε αγωνιστικής της Superleague, βραβευμένες ξένες σειρές, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, φανταστικά παιδικά, κανάλια μόδας, μουσικής και lifestyle, όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης και για μια ζωή απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις & γρήγορο internet έως 24Mbps από τη Forthnet.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η μαγεία θα κρατήσει για πάντα! Το NOVA Christmas Offer 2012 αναλυτικά περιλαμβάνει:

Το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του Novasports1 (με όλα τα derby & 4 από τους 8 αγώνες κάθε αγωνιστικής της Superleague ΟΠΑΠ, επιλεγμένους αγώνες από την Premier League, αναμετρήσεις από τις κορυφαίες διασυλλογικές αναμετρήσεις UEFA Champions League & UEFA Europa League και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από όλα τα sport), και το Novasports Highlights, το Eurosport, το Eurosport2 και το Motors TV.

Τις διασημότερες ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Fox και το Fox Life.

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από τα: Discovery, Animal Planet, National Geographic, History, Travel, Nat Geo Wild.

Καταπληκτικά παιδικά από τα διεθνούς φήμης κανάλια Disney Channel, Disney XD, Cartoon Network, Boomerang και Nickelodeon.

Όλη η μουσική από τα MAD TV, Nova MAD Greekζ, MTV, VH1, Mezzo, Nova Mad music (hits), Nova Mad music (Ελληνικά αγαπημένα) και Nova Mad music (My Rock).

Μόδα και ψυχαγωγία από τα Fashion TV, World Fashion, TV 5 Europe και E! Entertainment.

Όλα τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης.

Και για μια ζωή απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις & γρήγορο internet έως 24Mbps από τη Forthnet δωρεάν.

Η νέα εκπληκτική προσφορά του Ομίλου Forthnet ισχύει μέχρι τις 31/12/2012 και μόνο για νέους συνδρομητές Νova. Η εγκατάσταση (αξίας 50€) καθώς και ο εξοπλισμός Forthnet παρέχονται δωρεάν, ενώ ο εξοπλισμός Nova (δορυφορικός δέκτης HD και δορυφορική κεραία) προσφέρεται στην τιμή των 49€ μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova ή καλέστε 18345 με αστική χρέωση ή επισκεφθείτε το www.forthnetgroup.gr

Νοva Christmas Offer 2012. H προσφορά της χρονιάς θα κρατήσει για λίγο αλλά το θέαμα Nova & το δωρεάν τηλέφωνο και internet για πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ