Crete Marathon 2016: Οι επίσημοι Χορηγοί Μετακινήσεων

Crete Marathon 2016: Οι επίσημοι Χορηγοί Μετακινήσεων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης που προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου 2016 και στην οποία προεδρεύει ο  Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κος Απόστολος Βουλγαράκης ανακοίνωσε τους πρώτους χορηγούς της διοργάνωσης:

Επίσημος Φορέας - Χορηγός ακτοπλοϊκής μετακίνησης είναι, οι εταιρείες ΑΝΕΚ LINES και Blue Star Ferries

Η ΑΝΕΚ LINES & Blue Star Ferries προσφέρουν στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα  ( αθλητές , συνοδοί ,παιδιά) για τον Μαραθώνιο Κρήτης και για το διάστημα από 3 μέχρι 11/05/16 στο δρομολόγιο από Πειραιά  προς Χανιά και Ηράκλειο και αντίστροφα:

· 50% έκπτωση για την μετακίνηση των προσώπων

· 50% έκπτωση στην μεταφορά των ΙΧ και μέχρι συγκεκριμένου αριθμού σύμφωνα με το αίτημα την Ο.Ε.

· Επίσης επιλογή αθλητικού μενού εντός των πλοίων και πρωινού πριν την αποβίβαση σε εξαιρετική τιμή ( προσοχή η ενημέρωση για την παραπάνω προσφορά των μενού, θα γίνει πριν την έκδοση των εισιτηρίων από τους ενδιαφερόμενους.

Επίσημος Φορέας - Χορηγός οδικών εσωτερικών μετακινήσεων είναι  το  «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε»

· Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ. επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κρήτης

Επίσης προσφέρει την δωρεάν μετακίνηση από το λιμάνι των Χανίων στο κέντρο της πόλης των Χανίων  κατά την άφιξη του πλοίου από Πειραιά.

Μέγας Χορηγός του Μαραθωνίου Κρήτης είναι, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. -  Επιτραπέζιο Νερό «Samaria».

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. εκτός από τις χορηγικές παροχές προς την Ο.Ε., παρουσίασε την ετικέτα με το Λογότυπο του Μαραθωνίου που κοσμεί  5.000.000 μπουκάλια νεύρου των 500 ml. Και διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους παραπάνω χορηγούς για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν στο  μεγάλο αθλητικό - συμμετοχικό, κοινωνικό , πολιτιστικό, και τουριστικό γεγονός της Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

SHARE:

BEST OF NETWORK

Για ποιους μισθωτούς μειώνονται οι εισφορές

Σταδιακή μείωση των εισφορών από το 2017 έως το 2020 προβλέπει η απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Ποιους αφορά, πόσο εκτιμάται ότι θα είναι η απώλεια εσόδων στον προϋπολογισμό των Ταμείων

Μπορεί να δούμε περισσότερο ‘Game of Thrones’ απ’ όσο υπολογίζαμε

Η καθυστέρηση μιας τυπικής διαδικασίας γεννά σενάρια για πιθανότητες για περισσότερο Westeros.

Πώς είσαι πριν και μετά από τρία ποτήρια κρασί (Pics)

Βραζιλιάνος φωτογράφος έκανε το πείραμα και απαθανάτισε 22 ανθρώπους πριν πιουν και έπειτα από ένα, δύο και τρία ποτήρια κρασί αντίστοιχα. Όταν το γνωμικό "οίνος ευφραίνει καρδίαν" οπτικοποιείται (pics)

Πόσο καλά ξέρεις τις παράξενες ελληνικές λέξεις;

Ένα κουίζ που θα σε κάνει να ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες.

ΤΕΣΤ: Τι ποσοστό του εγκεφάλου σου χρησιμοποιείς;

Εσύ πόσο καλά εκμεταλλεύεσαι τις απέραντες δυνατότητες του μυαλού σου στην καθημερινότητα; Το παρακάτω τεστ με ερωτήσεις παρατηρητικότητας θα σου δώσει την απάντηση

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24