MARKET

Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!

Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, Εκπαίδευση σημαίνει Εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις σπουδές Bachelor's & Master's στο 1 Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, Εκπαίδευση σημαίνει Εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις σπουδές Bachelor's & Master's στο 1 Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο & μια επιτυχημένη καριέρα στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής σου.

10+1 λόγοι για να εμπιστευθείς το Mediterranean College για τις σπουδές σου:

  1. Αποκτάς ισχυρούς τίτλους σπουδών, ισοδύναμους επαγγελματικά με των δημοσίων ΑΕΙ.

  2. Μέσω της συνεργασίας με το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby (UoD) που κατατάσσεται στα TOP50 Βρετανικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2017), το M editerranean College κατέχει την πρώτη θέση Πανελλαδικά σε 3 Τομείς Σπουδών*, με άξονα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα .

  3. Διδάσκεσαι από κορυφαίους καθηγητές που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες της αγοράς εργασίας, με μακρά ακαδημαϊκή εμπειρία.

  4. Σπουδάζεις σε ένα περιβάλλον σύγχρονων υποδομών και άρτια οργανωμένων υπηρεσιών υποστήριξης φοιτητών (Βιβλιοθήκη, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του Κολλεγίου, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του University of Derby, Κέντρο Ακαδημαϊκής Στήριξης και Συμβουλευτικό Κέντρο).

  5. Φοιτείς στο μοναδικό κολέγιο στην Ελλάδα που έχει δημιουργήσει Tράπεζα Γνώσης (Bank Of Education), προσφέρει σε όλους τους φοιτητές του την ευκαιρία να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ προσωπικό λογαριασμό και να αποταμιεύσουν ψηφιακά tokens τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν, όπως αυτοί επιθυμούν, παίρνοντας υποτροφίες σπουδών στους φορείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

  6. Είσαι στο μοναδικό κολέγιο της Ελλάδας, που προσφέρει σε όλους τους φοιτητές του τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσα από το πρωτοποριακό project «Dreams Come True».

  7. Γίνεσαι μέλος του Κολλεγίου που προχώρησε στη διοργάνωση των καινοτόμων Education Awards ( www.education-awards.gr ). Πρόκειται για τα μοναδικά Βραβεία Εκπαίδευσης στην Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων στην εκπαίδευση από όλους τους τομείς σπουδών, στα οποία συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι ιδιωτικών κολλεγίων, Δημόσιων ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού.

  8. Σπουδάζεις στο μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που διοργανώνει ως φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Xinis Education Festival ( www.xinisfestival.edu.gr ) με περισσότερα από 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια και workshops το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο εδώ και 8 χρόνια και αποτελεί ακόμη μια πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.

  9. Είσαι στο μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που αναπτύσσει ένα δυναμικό Σχέδιο Απασχολησιμότητας (Employability-Scheme) επικεντρωμένο στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες του σήμερα και στις ανάγκες των φοιτητών του. Το Σχέδιο περιλαμβάνει:

--Student Excellence Conference (www.sec.edu.gr)

-- Job Fair (www.mc-employability.gr)

-- Guest Lectures

-- Πρακτική Άσκηση – Μαθητεία

-- Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

-- Simulations

-- Career Office: Συμβουλευτική Καριέρας & Εύρεση Εργασίας

Βρίσκεσαι στο μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που από το 1977 με πίστη και όραμα για την ακαδημαϊκή διάκριση και τη μετέπειτα επαγγελματική επιτυχία των φοιτητών του, είχε την τιμή να προσκαλέσει και να υποδεχτεί στην Ελλάδα τον κορυφαίο γλωσσολόγο, διανοητή, φιλόσοφο, καθηγητή του πανεπιστημίου MIT, Noam Chomsky, καθώς και την καθηγήτρια Μαθηματικών και Οικονομικών στην έδρα της UNESCO και στο Columbia University, Graciela Chichilnisky.

+1. Βρίσκεσαι στον πρώτο και μοναδικό φορέα ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που οραματίστηκε την πρωτοβουλία για το άνοιγμα των «εκπαιδευτικών» συνόρων της Ελλάδας και αγωνίστηκε επί σειρά ετών για αυτόν το σκοπό, ώστε να καταστεί η Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης.

Αυτή τη φορά εμπιστεύσου την επιλογή σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ