MARKET

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα καλύτερα νέα … Τα φέρνει η Anytime!

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα καλύτερα νέα … Τα φέρνει η Anytime!

Τώρα, στην Anytime η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι απλή και φθηνή υπόθεση. Μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας μόνο από €11, με πάγια εντολή στην πιστωτική σας κάρτα, πληρώνοντας με μηνιαίες άτοκες δόσεις και να εξασφαλίσετε ολοκληρωμένα προγράμματα.

Όλα τα προγράμματα της Anytime, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Μέσω της Anytime μπορείτε να ασφαλίσετε online το αυτοκίνητό σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες.

Και όλα αυτά… Σε 1 λεπτό!

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή.

Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας σε 1 λεπτό.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Στην Anytime έχετε την ασφάλεια που θέλετε με την καλύτερη τιμή.

Και θυμηθείτε… Απευθείας ασφάλιση στην Anytime, σημαίνει και απευθείας εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι μας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας, για οτιδήποτε και αν προκύψει, όπου και αν βρίσκεστε.

Επωφεληθείτε από την προσφορά, και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας μόνο από €11, με πάγια εντολή στην πιστωτική σας κάρτα, πληρώνοντας με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο… Προλάβετε!

Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας , τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ