MARKET

Anytime: Ασφάλισε το σπίτι σου με έκπτωση 15%!

Anytime: Ασφάλισε το σπίτι σου με έκπτωση 15%!

Έχεις στεγαστικό δάνειο; Τώρα μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα από την ασφάλεια σπιτιού του στεγαστικού σου δανείου.

Έχεις στεγαστικό δάνειο; Τώρα μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα από την ασφάλεια σπιτιού του στεγαστικού σου δανείου. Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, όλες οι τράπεζες οφείλουν να κάνουν δεκτό οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σπιτιού περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Η διαδικασία είναι απλή:

Ασφάλισε το σπίτι σου στην Anytime απευθείας από το χώρο σου. Μπες στο www.anytime.gr, υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου και αγόρασε το συμβόλαιό σου.

Η Anytime σου προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων:

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σου απαιτεί επιπλέον καλύψεις ( διαρροή/θραύση σωληνώσεων , καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Για να μάθεις περισσότερα μπες στο www.anytime.gr ή κάλεσε στα τηλέφωνα 210 9460000 ή 801 11 30000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ