MARKET

Anytime: 3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι!

Anytime: 3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι!

Στο γυμναστήριο, στο κολυμβητήριο, στα περιοδικά που διαβάζεις και στα κανάλια που βλέπεις επιλέγεις τρίμηνη συνδρομή. Τώρα μπορείς να επιλέξεις 3μηνη διάρκεια και στην ασφάλισή σου.

Η Anytime προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές με τη νέα 3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι, επιπλέον παροχές κι όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείς!

Ασφάλισε λοιπόν το όχημά σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, σε 1 λεπτό!

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του οχήματός σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που επιθυμείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου ή το φορτηγάκι σου και ζητάς την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μη ξεχνάς…

…Η Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο για να σε βοηθήσει και να σου βρίσκει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Επωφελήσου τώρα από τη 3μηνη διάρκεια και ασφάλισε το όχημά σου ακόμα πιο έξυπνα και οικονομικά.

Υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ