MARKET

Αναστασία Καρακατσάνη: Η ταχύτητα της δίνει σιγουριά

Αναστασία Καρακατσάνη: Η ταχύτητα της δίνει σιγουριά

Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, μόλις 23 χρονών και έχει ήδη εντυπωσιάσει τον κόσμο με τις επιδόσεις της στον αθλητισμό. Η Αναστασία Καρακατσάνη ξέρει καλά τι θα πει ταχύτητα. Το 2013 τερμάτισε τρίτη στο Πανευρωπαϊκό Νέων στα 10.000 μέτρα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη.

Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, μόλις 23 χρονών και έχει ήδη εντυπωσιάσει τον κόσμο με τις επιδόσεις της στον αθλητισμό. Η Αναστασία Καρακατσάνη ξέρει καλά τι θα πει ταχύτητα. Το 2013 τερμάτισε τρίτη στο Πανευρωπαϊκό Νέων στα 10.000 μέτρα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη. Από τότε κατάφερε επάξια να κινήσει το ενδιαφέρον όλων στον ευρωπαϊκό στίβο.

« Το αγώνισμα μου χρειάζεται επιμονή καθώς έχει πολλές δυσκολίες. Τα χιλιόμετρα στην προπόνηση είναι πολλά και αν δεν το αγαπάς πραγματικά, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις», επισημαίνει. «Η μεγαλύτερη μου επιτυχία, που συγκινούμαι όποτε τη θυμάμαι, είναι η Τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό το 2013. Ήταν δύσκολη χρονιά και η επιτυχία αυτή με έκανε να νιώσω περήφανη. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν.»

Αναστασία Καρακατσάνη: Η ταχύτητα της δίνει σιγουριά

Για την Αναστασία, η ταχύτητα αντιπροσωπεύει τη δύναμη που κρύβει κάθε αθλητής μέσα του. «Η ταχύτητα σε έναν αγώνα μπορεί να σου χαρίσει μια νίκη. Ακόμα και στην προπόνηση, η ταχύτητα δείχνει το πόσο καλά νιώθεις με τον εαυτό σου. Μου δίνει σιγουριά», λέει χαρακτηριστικά.

Η ίδια αν και ήδη έχει αποδείξει ότι είναι το κορίτσι θαύμα των μεγάλων αποστάσεων, έχει πολλά ακόμα να δώσει. « Νομίζω πως δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον εαυτό μου. Πάντα έχω να δώσω κάτι παραπάνω τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Με το πέρασμα του χρόνου θα ήθελα να σταθεροποιηθώ σε καλύτερες επιδόσεις και να μπορώ να πρωταγωνιστώ σε διεθνές επίπεδο

Αναστασία Καρακατσάνη: Η ταχύτητα της δίνει σιγουριά

Στις προπονήσεις της επιλέγει την τεχνολογία Nike Zoom Air. «Ένα παπούτσι πρέπει να σε εμπνέει, να σου χαρίζει σιγουριά. Αν δεν φοράς σωστό παπούτσι με κατάλληλη υποστήριξη, κινδυνεύεις από τραυματισμούς.»

Η Αναστασία Καρακατσάνη είναι μέλος της Ομάδας Ταχύτητας του Zoom, της ομάδας κορυφαίων αθλητών που ξέρουν τι θα πει ταχύτητα και σε προκαλούν να βγεις έξω και να τρέξεις το πιο γρήγορο μίλι σου αυτό το καλοκαίρι. Για να αποδείξεις πόσο γρήγορος είσαι, συντόνισε το Nike+ Running App σου στη δοκιμασία «Find Your Fast».

Αναστασία Καρακατσάνη: Η ταχύτητα της δίνει σιγουριά

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα http://www.facebook.com/NikeRunningGreece για να μάθετε όλες τις ενέργειες της Nike για το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ