MARKET

Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - Νέα Σμύρνη (4/10/15)

Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - Νέα Σμύρνη (4/10/15)

Σημαντικές παροχές και δώρα προς όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν έχουν προβλεφθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στις 4 Οκτωβρίου 2015.

Σημαντικές παροχές και δώρα προς όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν έχουν προβλεφθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στις 4 Οκτωβρίου 2015, στη Νέα Σμύρνη.

Συλλεκτικά T-shirt υψηλής ποιότητας με εικαστικό του γνωστού ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, βαρύτιμο μετάλλιο τερματισμού, τσάντα πλάτης και ηλεκτρονική χρονομέτρηση με την τεχνολογία Chip, είναι μερικές μόνο από τις παροχές που θα υπάρχουν προς τους συμμετέχοντες δρομείς, ενώ δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού και στη συνέχεια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Προβλέπονται επίσης αθλητικό drink bottle 750 ml της εταιρείας Highfive, ηλεκτρονική εκτύπωση του διπλώματος και των φωτογραφιών με την αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης, αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα-εφόσον έχει δηλωθεί μέχρι τις 25/9/2015.

Κατά τη διάρκεια του Αγώνα θα υπάρξει πλήρης υγειονομική κάλυψη, πλήρης υποστήριξη τροφοδοσίας συμμετεχόντων σε δύο σταθμούς της διαδρομής με υλικά, ποτά κ.α, καθώς και υπηρεσίες μασάζ και αποκατάστασης για όσους από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν. Τέλος προβλέπονται δώρα των χορηγών για τους πρώτους νικητές και νικήτριες, αλλά και για τους συμμετέχοντες, κατόπιν κληρώσεως.

Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις με αφορμή τον Αγώνα θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 2/10 και θα κορυφωθούν την Κυριακή 4/10, με γιορτή μπύρας και άλλα events. Για το Σάββατο το βράδυ διοργανώνεται μεγάλη συναυλία με το συμφωνικό έργο “Καλλιπάτειρα” και τη συμμετοχή ιδιαίτερα αξιόλογων καλλιτεχνών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την ιστοσελίδα, στα γραφεία του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Νέας Σμύρνης και στα εκδοτήρια εισιτηρίων του άλσους Νέας Σμύρνης.

Τμήμα Αθλητισμού (Ελ Βενιζέλου 78, 1ος όροφος). Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00. Σάββατο 10:00 – 14:00. Τηλ. 210 9350276

Άλσος Νέας Σμύρνης (Ελ Βενιζέλου) . Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 22:00. Τηλ. 213 2025922

Για περισσότερες πληροφορίες, www.neasmirnihistoricrun.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ