MARKET

Seri Sport24!

Seri Sport24!

Το Seri Sport24 είναι ένα παιχνίδι πρόκληση που αποτελεί την απόλυτη δοκιμασία του ταλέντου σας στην πρόβλεψη αθλητικών αποτελεσμάτων. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να επιτύχετε το μεγαλύτερο σερί, επιλέγοντας, εκ των προτέρων, τη νικήτρια ομάδα (ή παίκτη) σε διάφορες τρέχουσες αναμετρήσεις. Είστε αρκετά καλός ώστε να κερδίσετε το μεγάλο μηνιαίο έπαθλο των 100.000€ σε μετρητά;

Η επιλογή νικητών φαίνεται αρκετά απλή, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, το Sport24 έχει πάει την ιδέα αυτή στο επόμενο επίπεδο.

Σίγουρα γνωρίζετε από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά μπορείτε να κάνετε σωστές προβλέψεις για αναμετρήσεις που προέρχονται από επτά ή περισσότερα διαφορετικά αθλήματα; Η πρόκληση θα είναι να προβλέπετε τους νικητές αναμετρήσεων της ΣούπερΛίγκας, του UEFA Champions League, της Α1 στο μπάσκετ και πληθώρας αγώνων ποδοσφαίρου και όχι μόνο από ολόκληρο τον κόσμο.

Πως παίζεται το Seri Sport24

Το μόνο που απαιτείται είναι δωρεάν έγγραφη στο http://seri.sport24.gr

Στη σελίδα σας “Επιλογές” http://seri.sport24.gr/picks καλείστε να επιλέξετε το νικητή μιας καταχωρημένης αναμέτρησης μεταξύ δυο ομάδων, μεταξύ μεμονωμένων ανταγωνιστών ή συνδυασμό και των δυο. Κάθε αναμέτρηση έχει ώρα κλειδώματος εντός της οποίας πρέπει να υποβάλετε την πρόβλεψή σας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. Μόλις η αναμέτρηση χαρακτηριστεί ως Τελική θα μπορείτε να επιλέξετε το νικητή μιας άλλης αναμέτρησης που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αναμετρήσεων μεταξύ δυο ομάδων:

(ποδόσφαιρο) Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Ολυμπιακός vs Ξάνθη (Νικητής 1ου ημιχρόνου)
(μπάσκετ) Α1 Ελλάδος – Παναθηναϊκός vs Μαρούσι (Νικητής Χάντικαπ)
(βόλεϊ) Α1 Ελλάδος – ΕΑΠ vs Ηρακλής (Συνολ. Αριθμός πόντων)

Αν προβλέψετε σωστά μια αναμέτρηση, το σερί σας συνεχίζεται, αν χάσετε όμως γυρνάτε στο 0. Δεν απαιτείται να παίζετε κάθε μέρα, αλλά όσες περισσότερες αναμετρήσεις προβλέψετε σωστά, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το σερί σας!

Λοιπόν; Είστε έτοιμοι να βάλετε τις προγνωστικές σας ικανότητες στην απόλυτη δοκιμασία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ