MARKET

Αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Coca-Cola Cup!

Αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Coca-Cola Cup!

Η πρώτη σέντρα για το Coca-Cola Cup 2015/16, το μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 για εφήβους δόθηκε το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου στο Ρέντη και στις εγκαταστάσεις του Renti Soccer Club.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να γίνει στην έναρξη της 5ης σεζόν του Coca-Cola Cup καθώς με το “καλημέρα” έσπασαν όλα τα ρεκόρ! Στο 1ο τουρνουά της χρονιάς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με 17 ομάδες και 1.200 έφηβους να συμμετέχουν στις δυο πρώτες ημέρες των προκριματικών αγώνων.

Αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Coca-Cola Cup!

Και οι δυο αριθμοί είναι ρεκόρ όλων των εποχών για το τουρνουά και τα πέντε χρόνια που διεξάγεται στην Ελλάδα, αλλά και ο καλύτερος οιωνός για τη φετινή περίοδο.Με σύμμαχο ένα άκρως ποδοσφαιρικό καιρό και οδηγό το πάθος και το νεανικό ενθουσιασμό των νεαρών ποδοσφαιριστών, το πρώτο διήμερο του Coca-Cola Cup 2015-16 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Coca-Cola Cup!

Το Coca-Cola Cup απευθύνεται σε όλους τους νέους και τις νέες, χωρίς περιορισμούς και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες. Γι αυτό είδαμε έφηβους από την Πολωνία, αλλά και από τη Σιέρα Λεόνε, να δίνουν το παρών και να φωνάζουν #olampala. Το ποδόσφαιρο δεν χωρίζει. Ενώνει τους πάντες. Και το κεντρικό σύνθημα του τουρνουά “όλα για την μπάλα” γνώρισε την απόλυτη ενσάρκωση στο Ρέντη.

Παρόντες και οι γνωστοί “Cebollitas” δηλαδή τα ... παιδιά από την Πάτρα. Μια ομάδα, που κάθε χρόνο παίζει στο Coca-Cola Cup και ταξίδεψε με προορισμό την Αθήνα, ειδικά για το πρώτο διήμερο του φετινού τουρνουά.

Αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Coca-Cola Cup!

Συμπαίκτες και τα κανάλια της Nova!

Κάθε χρόνο το Coca-Cola Cup, καινοτομεί και προσφέρει στις συμμετέχουσες ομάδες πολλές εκπλήξεις. Οι επισκέψεις γνωστών ποδοσφαιριστών, τα δώρα που κάνει στους καλύτερους παίκτες η adidas, προμηθευτής αθλητικού υλικού, και κυριώς οι μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που ζουν κάθε χρόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες της Διοργάνωσης είναι μερικά απ' αυτά. Φέτος κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και δίνουμε εικόνα, ήχο και μικρόφωνα στους πρωταγωνιστές του κορυφαίου πανελλαδικού τουρνουά.

Συμπαίκτες του Coca-Cola Cup γίνονται τα κανάλια της Nova, που μπαίνει δυναμικά στη διοργάνωση και θα φιλοξενεί στιγμιότυπα από τους αγώνες, αλλά και συνεντεύξεις των νεαρών ποδοσφαιριστών απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Το τουρνουά συνεχίζεται στο Renti Soccer Club και αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο 31/10 θα ολοκληρωθεί η προκριματική φάση, ενώ την Κυριακή 1/11 θα διεξαχθούν και οι πρώτοι τελικοί της νέας σεζόν. Οι νικητές, παίρνουν εισιτήριο για την τελική φάση της περιφέρειας Αττικής...

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ