MARKET

3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016: Ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών online εγγραφών

3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016: Ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών online εγγραφών

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους δρομείς και όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση που είχε η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου αλλά και οι παράλληλοι αγώνες Ημιμαραθωνίου, 5 Χλμ. και 2,5 Χλμ., με την συμμετοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα να έχει ξεπεράσει τους στόχους της Ο.Ε.

Ευχαριστεί επίσης όλους τους υποστηρικτές του Μεγάλου αυτού Αθλητικού γεγονότος της Πελοποννήσου, για την ανταπόκριση τους.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία των ΕΓΓΡΑΦΩΝ σε όλους τους Αγώνες Δρόμου του Μαραθωνίου Ναυπλίου έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι γιαόλους τους αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν εγγραφές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ των ήδη εγγεγραμμένων συμμετεχόντων.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ της Διοργάνωσης θα λειτουργήσει τηνΠαρασκευή 4 & το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ναυπλιέων (Κλειστό κολυμβητήριο) από τις 10:00 - 20:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης, καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής - Bib Numbers- και του λοιπού υλικού, θα μπορεί ναπραγματοποιείται, από την Γραμματεία της Διοργάνωσης και το πρωί της ημέρας του Αγώνα, Κυριακή (6/03/16), για όσουςσυμμετέχοντες πρόκειται να μετακινηθούν αυθημερόν, μία ώρα πριν την διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε, στην εκκίνηση των Αγώνων Δρόμου της μεγαλύτερης Αθλητικής Γιορτής της Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ