ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίτορ: "Θα δείτε πολλά γκολ από τον Αλμέιδα!"

Βίτορ: "Θα δείτε πολλά γκολ από τον Αλμέιδα!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κεντρικός αμυντικός της Χαποέλ Μπερ Σέβα και πρώην του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη (AUDIO).

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της Ίντερ στο "Τζουζέπε Μεάτσα", για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σχολίασε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ακόμη ανέλυσε το προφίλ του νέου προπονητή των "ερυθρόλευκων", Πάουλο Μπέντο, τον μέσο των πρωταθλητών, Μάρτινς, όπως και τον επιθετικό της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ίντερ και τη νίκη της Χαποέλ Μπερ Σέβα στο Μιλάνο: "Είχαμε μελετήσει πάρα πολύ καλά αυτό το ματς. Ευτυχώς η ομάδα χάρη και στο δικό μου γκολ μπόρεσε και κατάφερε και πήρε τους τρεις πόντους και γι” αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα και νομίζω κάναμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και γι” αυτό πήραμε τη νίκη".

Για το αν ήταν τόσο κακή η Ίντερ ή αν ήταν τόσο καλή η Χαποέλ Μπερ Σέβα: "Ήταν μία δίκαιη νίκη για την Χαποέλ. Σε ατομικό επίπεδο η Ίντερ είναι μία ιταλική ομάδα, με εγνωσμένη την ποιότητα της, αλλά εμείς είχαμε καθαρές ευκαιρίες στο παιχνίδι και κάναμε κάποιες από αυτές γκολ. Δουλέψαμε όλοι μαζί και αυτό ήταν το μυστικό. Η συλλογική δουλειά".

Για το «κλειδί» της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού (σ.σ. στους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League): "Δείξαμε στοματς, που πήραμε την πρόκριση (σ.σ. στο δεύτερο) ότι δεν ήταν μόνο κακός ο Ολυμπιακός, αλλά και εμείς καλοί και αυτό το αποδείξαμε και με τη νίκη επί της Ίντερ. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν η ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Πέρυσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν μία ομάδα, προσαρμοσμένη στον προπονητής της. Αντιμετωπίσαμε έναν Ολυμπιακό που ο προπονητής του έκανε κάποιες αλλαγές και οι αλλαγές του Βίκτορ Σάντσεθ (σ.σ. προπονητής του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο) δεν αφομοιώθηκαν το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες και εμείς καταφέραμε να πάρουμε μία δίκαιη πρόκριση".

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο και την Super League: "Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πιο ισορροπημένο σε σχέση με τα προηγούμενα, γιατί έχουν ενισχυθεί σημαντικά Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. O Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και ο Πάουλο Μπέντο , ξέρει να χειρίζεται ομάδες με νέους παίκτες, όπως έκανε στη Σπόρτινγκ που της έδωσε ώθηση και την έκανε την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία. Μετά πήγε στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, εκεί όπου είχε επιτυχίες,ότι κι αν λένε κάποιοι. Στην Βραζιλία δεν έκανε την εξαιρετική δουλειά που όλοι περιμέναμε".

Για τον Αντρέ Μάρτινς του Ολυμπιακού και τον Ούγκο Αλμέιδα της ΑΕΚ: "Ο Μάρτινς είναι ένα παίκτης που μπορεί να μην είχε μία κανονικότητα στις συμμετοχές του, όμως προέρχεται από την Σπόρντινγκ Λισσαβόνας. Μπορεί να προσαρμοστεί άνετα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την ποιότητα που έχει μπορεί να κερδίσει την θέση του βασικού. Για τον Ούγκο Αλμέιδα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το έχει δείξει η πορεία του στα ξένα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί, στην εθνική Πορτογαλίας. Είναι ένας καθαρός επιθετικός που είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρει πάρα πολλά γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα"

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη και αν έχει δει αγώνες του «δικέφαλου»:"Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, γιατί είναι ίδια ώρα και μέρα με τα δικά μας, γιατί δεν υπάρχει διαφορά στην ώρα. Αγαπώ πολύ την Θεσσαλονίκη και την ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Δεν το συζητάω ότι θέλω το καλύτερο γι” αυτή την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ