Βασιλειάδης: "Να προχωρήσουμε σε καθεστώς ηρεμίας και κυρίως ευνομίας"

Βασιλειάδης: "Να προχωρήσουμε σε καθεστώς ηρεμίας και κυρίως ευνομίας"

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιείται η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους του Big-4. Το καλωσόρισμα του υφυπουργού με μήνυμα για ηρεμία και ευνομία.

Τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/4) στο γραφείο του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μια συνάντηση που ξεκίνησε σε ευχάριστο κλίμα και τον υφυπουργό να απευθύνει μήνυμα για ηρεμία και ευνομία.

"Καλώς ήρθατε στη συνάντηση, ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για να προχωρήσουμε σε καθεστώς ηρεμίας και κυρίως ευνομίας.

Είναι μια ευκαιρία σήμερα να κάνουμε μια κουβέντα σε βάθος και για όλα τα θέματα", ήταν οι ατάκες του υφυπουργού καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ομάδων.

Στη συνάντηση παρευρίσκονται οι κκ. Βρέντζος (Ολυμπιακός), Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Μ. Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), ο πρόεδρος της Super League κ. Στράτος και ο γενικός διευθυντής της λίγκας Βασίλης Γκαγκάτσης.

Πρώτο θέμα συζήτησης στην ατζέντα είναι αυτό που αφορά τα προβλήματα του ελληνικού ποδόσφαιρου, πριν όλες οι πλευρές θίξουν τα υπόλοιπα ζητήματα που τους απασχολούν.

Photo credits: EUROKINISSI

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αχ, βαχ, Σαλάχ: Είδαμε ένα ματς της Αιγύπτου ανάμεσα σε Αιγύπτιους

Νιώσαμε Φαραώ στις τοποθεσίες Πυραμίδες και Κάιρο, παρακολουθώντας τον Ουάρντα να χορεύει τον Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24