ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Περέιρα και νέοι ξένοι στην ΚΕΔ!

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αντιπροσωπεία της UEFA που συναντήθηκε χθες με τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Μέλο Περέιρα εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, αλλά του έδωσε και εντολή να συνεργαστεί με δύο νέα στελέχη από το εξωτερικό για τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας!

Ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ταυτόχρονα και εντολή για να συνεργαστεί με (νέα) στελέχη από το εξωτερικό ως προς τον ορισμό των διαιτητών στα ματς της Σούπερ Λίγκας έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα η αντιπροσωπεία της UEFA που ήρθε χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας.

Η UEFA κατά τις ίδιες πληροφορίες εξέφρασε μεν την ικανοποίησή της για τη γενική εικόνα της διαιτησίας, αλλά ταυτόχρονα υπογράμμισε και την ανησυχία της ενόψει της μεγάλης μάχης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον β' γύρο, τονίζοντας ότι τα περιθώρια βελτίωσης των διαιτητών είναι πολύ μεγάλα. Η είδηση είναι πως στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή δόθηκε η εντολή να επιλέξει συνεργάτες από το εξωτερικό (πιθανότατα δύο), μαζί με τους οποίους από εδώ και στο εξής θα κάνει τους ορισμούς των διαιτητών στα ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου!

Συνεπώς, εντός των επόμενων ημερών και μετά τη σαφή κατεύθυνση που δόθηκε από την UEFA θα πρέπει να περιμένουμε νέες... αφίξεις στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Διαιτησίας, με άτομα της επιλογής του Μέλο Περέιρα που θα τον συνδράμουν στους ορισμούς. Και πιθανότατα αυτή η κίνηση θα μετριάσει και τις “φωνές” για το... ποιος κάνει τους ορισμούς ή για το κατά πόσο εμπλέκονται σ' αυτούς άλλα στελέχη της ΕΠΟ, πλην του ίδιου του Μέλο Περέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ