ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις νικητές στην Πάτρα, επιστροφή στο Ηράκλειο

Τρεις νικητές στην Πάτρα, επιστροφή στο Ηράκλειο

Τρεις ομάδες από την Πάτρα και άλλες τόσες από το Ηράκλειο πήραν το εισιτήριο το Σαββατοκύριακο για τους τελικούς του Coca-Cola Cup που θα διεξαχθούν τον Μάιο στην Αθήνα.

Έξι ομάδες για τους μεγάλους τελικούς της Αθήνας, αναδείχθηκαν το Σαββατοκύριακο. Τρεις στην Πάτρα και άλλες τόσες στο Ηράκλειο. Στην τελική φάση της Πελοποννήσου, έγιναν σπουδαίες μάχες, ενώ στην Κρήτη η επιστροφή του τουρνουά αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία.

Το όνειρό των νικητών θα συνεχιστεί τον Μάιο, στην Αθήνα και στη διεκδίκηση του τίτλου των κορυφαίων ολόκληρης της χρονιάς, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι τελικοί στην Πελοπόννησο

Στα γήπεδα Rossoneri της Πάτρας, οι καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου μονομάχησαν σε συναρπαστικούς αγώνες, που είχαν ανατροπές, εκπλήξεις και ποδοσφαιρικό θέαμα υψηλής ποιότητας.

Στην κατηγορία 13-14 ετών, φαβορί ήταν ο Πήγασος, που είχε σαρώσει στα προηγούμενα παιχνίδια έως τον τελικό της κατηγορίας έχοντας μάλιστα σκοράρει 14 γκολ, χωρίς να δεχτεί κανένα.

Οι Fantastic 5, όμως, τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να πάρουν τη μεγάλη νίκη στα πέναλτι, με 4-3. Η κανονική διάρκεια του αγώνα, έληξε 1-1.

Στην κατηγορία των 15-16 ετών, οι δυο φιναλίστ, βρέθηκαν στα ημιτελικά ως δεύτεροι του ομίλου τους. Και η Green Team και οι Έλα Μαν, όμως, κατάφεραν να αποκλείσουν Ανώνυμους και Ασέβατους αντίστοιχα, μετατρέποντας τον τελικό σε υπόθεση της Καλαμάτας, απ' όπου προέρχονται και οι δυο ομάδες. Νικήτρια η “Green Team” με 2-1

Μεγάλη κόντρα και στη μεγάλη κατηγορία. Οι περσινοί νικητές των 16-17 ετών, Κανονιέρηδες, εμφανίστηκαν και φέτος. Ένα χρόνο μεγαλύτεροι, αλλά το ίδιο αποφασιστικοί, να κατακτήσουν εκ νέου τον τίτλο της περιφέρειας Πελοποννήσου κερδίζοντας στον τελικό τους Losers. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, πήραν τη νίκη με 2-.1

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία 13-14 ετών

Fantastic 5 (Πάτρα)-Πήγασος (Κόρινθος) 4-3 στα πέναλτι (κανονικό παιχνίδι 1-1)

Κατηγορία: 15-16 ετών

Green Team (Καλαμάτα) - Έλα Μαν (Καλαμάτα) 2-1

Κατηγορία: 17-19 ετών

Κανονιέρηδες (Πάτρα) - The Losers (Καλαμάτα) 2-1

Οι τρεις νικητές της κατηγορίας, πήραν ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας, τον προσεχή Μάιο...

Τρεις νικητές στην Πάτρα, επιστροφή στο Ηράκλειο

Οι νικητές του Ηρακλείου

Όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και στο Ηράκλειο. Τα γήπεδα στο Lido Soccer γέμισαν από έφηβους που τα έδωσαν όλα για την μπάλα. Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και στην εξέδρα, καθώς πολύς κόσμος παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη όλων των ματς.

Ο καιρός ήταν ιδανικός, κάτι που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία του τουρνουά, όπου έδωσαν το παρών και δυο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι μίλησαν με τα παιδιά, ενώ έκαναν και την απονομή στους νικητές της κατηγορίας 13-14 ετών.

Οι νικητές στο τουρνουά του Ηρακλείου πήραν και αυτές το εισιτήριο για τα τελικά της Αθήνας:

Κατηγορία 13-14 ετών

Εργοτέλης 2002

MVP: Πέτος Κυπραίος (adidas X15)

Kατηγορία 15-16 ετών

Νάρια

MVP: Νεκτάριος Αζίζι (adidas X15)

Κατηγορία 17-19 ετών

Pray for Us

ΜVP: Νίκος Κίτσας (adidas ACE15)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ