ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκλονιστικό "αντίο" της συντρόφου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Το συγκλονιστικό "αντίο" της συντρόφου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σύντροφος του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Αννίτα Αρέστη, είκοσι ημέρες μετά τον θάνατό του, τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

Στις 5 Μαρτίου έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΚΟΠ και πρώην εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Κύπριος παράγοντας πάλεψε με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε, φεύγοντας από τη ζωή λίγους μήνες μετά την κόρη του, Έλμα.

Είκοσι ημέρες μετά το δυσάρεστο γεγονός, η σύντροφος του, Αννίτα Αρέστη, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media.

"Δυο χρόνια μαζί σου έμαθα όσα δεν έμαθα σε όλη μου τη ζωή. Κάναμε τα πάντα και οι δυο για να είμαστε μαζί. Έμαθα να μην εγκαταλείπω τα θέλω μου, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσω. Να μη βασίζομαι στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Έμαθα να χαμογελώ μετά από ένα δυνατό χαστούκι. Είδα τα ανείπωτα και τα ανεπαίσθητα, άντεξα τα παράλογα και παρέμεινα ο εαυτός μου.

Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η δύναμη ψυχής που τόσο θαύμαζα. Δεν ήθελες να φύγεις γι΄αυτό και αγωνιζόσουν και το πάλεψες μέχρι τελευταία στιγμή γι΄αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Γιατί με περίμενες και εγώ άργησα τόσο πολύ να έρθω στη ζωή σου, όπως είχε πει. Όμως σε περίμενε και η αδυναμία του, η Έλμα, από την άλλη.

Σ' άφησα να φύγεις γιατί υπέφερες πολύ. Όσο δυνατός και αν είναι αυτός ο πόνος, σου υποσχέθηκα θα 'μαι καλά και δυνατή κι ας είναι αδιάβατος. Ο δρόμος μου ανοίγεται ξανά μπροστά μου, έτσι έχω μάθει εγώ να μη τα βάζω κάτω ποτέ κι ας πονώ και ας ματώνω, κι ας γίνομαι χίλια κομμάτια. Όμως ήταν άδικο αυτό και για τους δυο μας".

Το συγκλονιστικό "αντίο" της συντρόφου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ