ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στο Fair Play Festival 2017

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στο Fair Play Festival 2017

Το ταλέντο που υπάρχει στο γυναικείο ελληνικό ποδόσφαιρο αναδείχθηκε στο Fair Play Festival 2017, το οποίο διεξήχθη στα Βριλήσσια υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. (video)

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Fair Play Festival 2017 στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων, αναδεικνύοντας το ταλέντο που υπάρχει στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Τη δυνατότητα να αναδειχτεί το άφθονο ταλέντο που υπάρχει στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την οργάνωση του Fair Play Festival 2017 – Όλες μαζί για το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων.

Τόσο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, όσο και στις επιδείξεις δεξιότητας (με αναμέτρηση ποδοβόλεϊ), οι κοπέλες, ηλικίας 12 έως 16 ετών, από τις επτά Ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά, απέδειξαν ότι είναι δικαιολογημένη η αισιοδοξία για την ανάπτυξη και την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, κάτι που επιχειρεί να κάνει η UEFA σε όλη την Ευρώπη.

Οι παίκτριες από τις ομάδες ΑΟ Βριλήσσια, Ολυμπιάδα Υμηττού, Άγιος Δημήτριος Αθηναϊκή, Ζωγράφου, Ακράτητος, Φοίνικας Αγίας Σοφίας και Αστέρας Χαϊδαρίου κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και των διοργανωτών χάρη στον τρόπο που αγωνίστηκαν, στις τεχνικές αρετές τους και στο πάθος τους για το σπορ που διάλεξαν στα πρώτα αθλητικά χρόνια της ζωής τους.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΟ έστειλε το μήνυμα ότι όχι μόνο αξίζει οι γονείς να εμπιστεύονται και να προτρέπουν τα κορίτσια τους ν’ ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αλλά και πως υπάρχει η προοπτική σοβαρής εξέλιξης τόσο σε αθλητικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για μία γυναίκα που επιλέγει το ποδοσφαιρικό γήπεδο ως χώρο άσκησης.

Τα κορίτσια που πήραν μέρος στο τουρνουά «Όλες μαζί για το παιχνίδι», το διασκέδασαν, χάρηκαν με την μπάλα στα πόδια, διεύρυναν τις γνώσεις τους από τις ομιλίες επιστημονικών συνεργατών της ΕΠΟ, πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και έφυγαν με μια σπουδαία εμπειρία για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους! Γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι υπάρχει πλέον η πρόθεση και η θέληση εκ μέρους των υπευθύνων να βοηθηθούν ουσιαστικά για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους στο δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ