ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 1ο INTERSPORT Cage Football έχει και Κώστα Φορτούνη!

Το 1ο INTERSPORT Cage Football έχει και Κώστα Φορτούνη!

Η ώρα για μια διαφορετική όσο και συναρπαστική εμπειρία έφτασε! Ποδόσφαιρο 2vs2 σε ένα γήπεδο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, έρχεται για να βάλει την ποδοσφαιρική διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

H INTERSPORT, σταθερή στην αποστολή της να ενθαρρύνει τη συμμετοχή στον αθλητισμό, διοργανώνει το 1ο INTERSPORT Cage Football, μαζί με την adidas και το WHAT’S UP της COSMOTE.

Το INTERSPORT Cage Football, το νέο, θεαματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι 2vs2 ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου από την Αθήνα στο Smart Park!

Ένα τουρνουά που απευθύνεται σε νέους και νέες από 13 έως 21 ετών και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν και να ξεκλειδώσουν το ταλέντο τους μέσα στο Cage! Παίζουν 2vs2, σε αγώνες διάρκειας τριών λεπτών, με δικαίωμα μιας αλλαγής, ξεχωριστούς κανονισμούς, με πολλή ταχύτητα και δεξιοτεχνία που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Δείτε στο βίντεο πώς παίζεται το INTERSPORT Cage Football. Το δοκίμασε και ο Κώστας Φορτούνης!

Το INTERSPORT Cage Football θα ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο ψάχνοντας τους καλύτερους μπαλαδόρους της Ελλάδας, ηλικίας 13 έως 21 ετών, αγόρια και κορίτσια!

Το 1ο INTERSPORT Cage Football έχει και Κώστα Φορτούνη!

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις παρέες που ζουν για το ποδόσφαιρο, να πάρουν μέρος στη γιορτή της INTERSPORT, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και κερδίζοντας πλούσια δώρα adidas και δώρα επικοινωνίας από το What’s Up της COSMOTE.

Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και ζήσε από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία που ξεκινάει.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersportcagefootball.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media:

Facebook: /INTERSPORTCageFootball

Instagram: @INTERSPORTCageFootball

#cagefootball

#unlockyourtalent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ