ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Κυριακή 1 Απριλίου αγώνες Ελληνόπουλων με προσφυγόπουλα στο Κερατσίνι

Την Κυριακή 1 Απριλίου αγώνες Ελληνόπουλων με προσφυγόπουλα στο Κερατσίνι

Το ποδόσφαιρο δείχνει τον δρόμο της αλληλεγγύης και της ειρηνικής συνύπαρξης και την Κυριακή (1/4) θα διεξαχθούν στο Κερατσίνι φιλικοί αγώνες Ελληνόπουλων με προσφυγόπουλα.

Με σκοπό την ανάδειξη της αλληλεγγύης και της αρμονικής συνύπαρξης των ανθρώπων μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού, η Α.Π.Σ.Ε. Αμφιάλης με τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας και την Οργάνωση Γη συνδιοργανώνουν φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου με την ομάδα προσφύγων της Hope Generation και της Hope Refugee.

Αφορμή για τους αγώνες είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Με σύνθημα «Όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη», οι συνδιοργανωτές της ξεχωριστής εκδήλωσης στέλνουν μήνυμα ενάντια στις πολεμικές επιχειρήσεις και υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Στις 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις εφηβικές ομάδες της ΑΠΣΕ Αμφιάλης και της Hope Generation ( 1-1 ο κανονικός αγώνας, 3-1 στα πέναλτυ για την Αμφιάλη ).

Θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες :

Κυριακή 1 Απριλίου, 10 π.μ.- 2.30 μ.μ., γήπεδο 5x5 πλατείας Καρπάθου (Γρ. Λαμπράκη- Εθνικής Αντιστάσεως, Κερατσίνι), μεταξύ των 4 τμημάτων των ακαδημιών της ΑΠΣΕ Αμφιάλης και της Hope Generation.

Θα αγωνισθούν παιδιά 7-15 ετών ενώ για πρώτη φορά θα ακολουθήσουν και πρόσφυγες γονείς, που θα έχουν την ευκαιρία να δούν τα παιδιά τους να παίζουν ποδόσφαιρο, μαζί με τους Ελληνες γονείς.

Τετάρτη 4 Απριλίου, 7.30 μ.μ., στάδιο Σιταποθηκών, ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες της ΑΠΣΕ Αμφιάλης και της Hope Refugee.

Αντί εισιτηρίου, θα μαζευτούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ