ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θένπουδες... πρωταθλητές στη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Θένπουδες... πρωταθλητές στη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Η μεγάλη γιορτή της πανελλήνιας τελικής φάσης του 4ου Nescafé Frappé Students Cup ποδοσφαίρου 8Χ8 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στις αθλητικές εγκαστάσεις Star Football Club στη Βούλα Αττικής, η μεγάλη γιορτή της πανελλήνιας τελικής φάσης του 4ου Nescafé Frappé Students Cup ποδοσφαίρου 8Χ8 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε ως πρωταθλητές τους Θένπουδες, οι οποίοι στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή του πρωταθλητή Ελλάδας, επικρατώντας στον τελικό των Abaleiros Mechanics με το εντυπωσιακό 4-1!

Στο εξαιρετικό αυτό Σαββατοκύριακο από πλευράς δράσεων, τα "Κίτρινα ποδήλατα" έδωσαν απίστευτο παλμό και o καφές από τον Nescafé Frappé έρεε άφθονος και δωρεάν για όλες και για όλους ενώ παράλληλα, έτρεξαν ένα άκρως διασκεδαστικό τουρνουά PES 2016, ενώ υπήρξε και ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων του κοινού! Πάμε όμως να δούμε τι έγινε αρχικά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι:

Μετά τον εντυπωσιακό προημιτελικό, στον οποίο οι πρωταθλητές κέρδισαν την Μιλιανάρα από την Λαμία με 4-1, στον ημιτελικό κέρδισαν με 4-0 το Date Cafe από τη Λάρισα και εκεί συνάντησαν τους Abaleiros mechanics. Οι Πατρινοί τα χρειάστηκαν απέναντι στους Κούρα fc από τα Χανιά, αφού επικράτησαν με σκορ 4-3, η πορεία προς τον τελικό άνοιξε. Στα ημιτελικά, κατάφεραν να γυρίσουν το 3-1 με το οποίο προηγήθηκε στο ημίχρονο η ομάδα Porosh από την Αθήνα και με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισαν τελικά με το εμφατικό 5-3.

Απέναντι τους όμως είχαν την ομάδα που ξεχώρισε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατέκτησε δίκαια το βαρύτιμο τρόπαιο! Στον μικρό τελικό, Date cafe (Λάρισα) και Porosh (2ος Αθήνας) παρέδωσαν μαθήματα θεάματος και η τρίτη θέση πήγε στους πρώτους με σκορ 6-4.

Τα βεγγαλικά στο τέλος της βραδιάς έκαναν τον Αττικό ουρανό να φωτιστεί, εν μέσω γενικής αποθέωσης! Στα πλαίσια των βραβεύσεων, ο Ντόναλντ Ρέτσκα αναδείχθηκε ΜVP του μεγάλου τελικού, ενώ ο Ραφαήλ Ζέλο πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος.

To 4o Nescafé Frappé Students Cup ήταν κατά γενική ομολογία το πλέον εντυπωσιακό, κάτι που αποτελεί την φυσική εξέλιξη ενός τόσο υψηλού θεσμού, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις εγγραφές της επόμενης χρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ