ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 10 top "τσεκούρια" όλων των εποχών

Τα 10 top "τσεκούρια" όλων των εποχών
τσεκούρια

Δείτε τα δέκα χειρότερα μαρκαρίσματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που πολλές φορές στοίχισαν ακόμα και την καριέρα σε κάποιους παίκτες (videos).

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγματα για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα ντουζένια του από το να έρχεται κάποιος και να του κάνει θρύψαλα το πόδι.

Οι περιπτώσεις δεν είναι λίγες και το κακό στην όλη ιστορία είναι το γεγονός πως πρωταγωνιστές βλέπουμε γνωστούς παίκτες.

Δείτε αναλυτικά τα χειρότερα μαρκαρίματα...

1) Χάραλντ Σουμάχερ

Αγώνας για τους "4" ημιτελικούς του Μουντιάλ του 1982 ανάμεσα στην ανατολική Γερμανία και την Γαλλία. Ο πορτιέρο των πάντσερ έκανε ένα μαρκάρισμα με τον... πισινό στον Μπατιστόν...

2) Γκοικοετσέα

Σε ένα ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μπιλμπάο ο αμυντικός της Μπιλμπάο έκανε ένα τόσο σκληρό τάκλιν στον Μαραντόνα που τον άφησε για τέσσερις μήνες εκτός δράσης.

3) Νέιλ Σίμπσον

Πρωτάθλημα Σκωτίας με την Αμπερντίν να αντιμετωπίζει τον Ρέιντζερς. Ο Μέιλ Σίμπσον αποφάσισε να σπάσει το καλάμι του Ίαν Ντουράντ με ένα μαρκάρισμα που έχει μείνει στην ιστορία. Ο άσος της Ρειντζερς έμεινε εκτός δράσεις για 2.5 περίπου χρόνια!

4) Μπέντζαμιν Μάσινγκ

Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 και αγώνας μεταξύ του Καμερούν με την Αργεντινή. Ο Αφρικανός αμυντικός μέσος διέλυσε τον Κανίγια, ενώ στην προσπάθεια του να τον σταματήσει του έφυγε το παπούτσι!

5) Ροί Κιν

Πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ρόι Κιν που παραλίγο να στοιχίσει την καριέρα του Ιγκ Χάαλαντ. Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό. Στην αυτοβιογραφία του ο Κιν αρκετά χρόνια μετά, είπε πως ήθελε να κάνει κακό στον αντίπαλο του!

6) Μίντο

Σε ένα ματς που δεν έδειχνε με τίποτα πως θα είχε κάτι ιδιαίτερο, ο άσος της Αιγύπτου έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν σε παίκτη ομάδας Β' κατηγορίας. Η ιστορία τιμώρησε τον Μίντο που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετά χρόνια με τους τραυματισμούς.

7) Μπεν Θάτσερ

Η αλήθεια είναι πως ο Θάτσερ έχει κακό όνομα στην Αγγλία, όμως το μαρκάρισμα που έκανε στον Πέντρο Μέντες ήταν απαράδεκτο. Δεν τον χτύπησε μόνο με τον αγκώνα, αλλά τον έσυρε με το πόδι πάνω σε διαφημιστική πινακίδα!

8) Μάρτιν Τέιλορ

Όλοι θυμάστε αυτή τη σκηνή, αφού ήταν αρκετά πρόσφατη και μάλιστα έγινε σάλος σε όλη την Αγγλία. Θύμα ο Εντουάρντο Ντα Σίλα της Άρσεναλ, που είδε το κάτω μέρος του ποδιού του να ξεκολλάει από το υπόλοιπο.

9) Άξελ Βίτσελ

Όχι μόνο έκοψε στα δυο το πόδι του αντιπάλου του Μάρτσιν Βασιλέφσκι, αλλά έκανε και παράπονα στον διαιτητή γιατί τον απέβαλε. Μιλάμε για μία αποκρουστική φάση... Ο Μπουσουφά δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί...

10) Ντε Γιονγκ

Μουντιάλ του 2010 στην Νότιο Αφρική και ο αγώνας της Ολλανδίας με την Ισπανία. Ο μέσος της Σίτι χωρίς κανένα λόγο κατέβασε με το πόδι τον Τσάμπι Αλόνσο κάτω, λες και ήταν αγώνας resling.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ