ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Πατέρας

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Πατέρας

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Νικόλας Πατέρας και Δημήτρης Μελισσανίδης, συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη και συζήτησαν για διάφορα ζητήματα, μεταξύ άλλων και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα επαγγελματικό ραντεβού με ποδοσφαιρικές προεκτάσεις, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/3), σε κατάστημα της Βουλιαγμένης...

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο προκάτοχος του επί της πολυμετοχικότητας, Νικόλας Πατέρας και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισαννίδης, συναντήθηκαν στον παραλιακό δήμο της Αττικής και συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Το κυρίως μενού των τριών ανδρών αφορούσε ζητήματα εφοπλιστικού περιεχομένου, καθώς και τις εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας, όμως, όπως ήταν λογικό, η κουβέντα περιστράφηκε και στο ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, για το τέλμα που έχει περιέλθει το άθλημα και για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, για την καταπολέμηση της βίας και της διαφθοράς.

Οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης διατηρούν συνεχή επικοινωνία για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Πατέρας έχει σχέση με τους δύο άνδρες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανταλλάσσουν απόψεις. Δεδομένα, για τα όσα ειπώθηκαν και έχουν σχέση με το σπορ, θα ενημερωθεί εντός των ημερών και ο Ιβάν Σαββίδης.

Πάντως, από τη συνάντηση δεν προέκυψαν ειδήσεις που να αφορούν το ποδόσφαιρο και το βάρος έπεσε στα επαγγελματικά των τριών ανδρών και στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις που διατηρούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ