ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη στο ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας

Επίσκεψη στο ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας

Η ελληνική ομάδα minifootball επισκέφτηκε το ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τίμησε την κοινότητα, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού!

Σε μία από τις πλέον ιστορικές της επισκέψεις, η ελληνική ομάδα minifootball βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/8) στο ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας, σε μία κίνηση αναγνώρισης και απόδοσης τιμής για την δράση Ελλήνων σε κάθε μέρος διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ελληνικής αποστολής και CEO της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θάνο Παπαδόπουλο, η ομάδα έγινε δεκτή από τον δήμαρχο του χωριού, Κώστα Παπαλέξη, τον πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου "ΑΕΚ Μπελογιάννης", Βαγγέλη Λακάκη και τον αντιπρόεδρο της, Γιώργο Βλαχόπουλο.

Επίσκεψη στο ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας

Οι Έλληνες του "Μπελογιάννης" ναυλώνουν λεωφορείο σε κάθε ματς της Ελληνικής ομάδας στο Σεκεσφεχέρβαρ, πόλη διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος minifootball, EMF EURO 2016 και χθες ήταν η σειρά των Ελλήνων παικτών να ανταποδώσουν την ευγνωμοσύνη αλλά και την θερμή υποστήριξη που έχουν στην κερκίδα!

Η Ελληνική ομάδα ξεναγήθηκε στο μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη, αλλά και στο Ελληνικό σχολείο, όπου η συγκίνηση από τους κόπου των Ελλήνων που οικοδόμησαν το χωριό ήταν διάχυτη. Εκεί, ο παλιός δήμαρχος, Ζήσης Βλαχόπουλος μίλησε στην αποστολή για την ιστορία του χωριού, ενώ τιμητική πλακέτα για την στήριξη του ελληνισμού δόθηκε από τον Θάνο Παπαδόπουλο στο νυν δήμαρχο Κώστα Παπαλέξη. "Είναι τιμή για εμάς να μας επισκέπτονται οι πατριώτες μας και το χωριό μας είναι ανοιχτό για εσάς, όποτε το θελήσετε", ήταν τα λόγια των κατοίκων του χωριού, τα οποία συγκίνησαν εμφανώς την ελληνική αποστολή.

Προπόνηση μπροστά στους Έλληνες της Ουγγαρίας!

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας, Απόστολος Γκαϊφύλλιας, απένειμε τιμητική πλακέτα στο πρόεδρο της ΑΕΚ Μπελογιάννης, Βαγγέλη Λακάκη και στον αντιπρόεδρο της, Γιώργο Βλαχόπουλο. Στη συνέχεια, οι Έλληνες προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδα, υπό την παρουσία κόσμου, ο οποίος ζήτησε νίκη στο αποψινό ματς απέναντι στην Αγγλία (20:00, ζωντανή μετάδοση από το novasports 1-HD). Οι Έλληνες αποτελούν την πλέον θερμή κερκίδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στον αγώνα απέναντι στους Άγγλους, η γαλανόλευκη θα κατακλύσει και πάλι το γήπεδο!

Επίσκεψη στο ελληνικό χωριό "Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ