ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύλληψη για την τραγωδία της Σαπεκοένσε

Σύλληψη για την τραγωδία της Σαπεκοένσε
Συντρίμμια, Σαπεκοένσε

Νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε. Υπό κράτηση ο συνταξιούχος πτέραρχος, Γκουστάβο Βάργκας.

Νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα στην Κολομβία. Αποτέλεσμα αυτού, να χάσουν άδικα τη ζωή τους μέλη του πληρώματος, αλλά και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε.

Σύμφωνα με το BBC, ο συνταξιούχος πτέραρχος, Γκουστάβο Βάργκας, βρίσκεται υπό κράτηση (μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους), μιας και το μοιραίο αεροσκάφος βρισκόταν στην κατοχή του.

Απ' την πλευρά της η αξιωματούχος, Σίλια Καστέδο, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πιλότο πριν απ' την πτήση για το γεγονός ότι δεν θα αρκούσαν τα καύσιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα έχει φύγει απ' τη Βολιβία, όπου ζούσε, κι έχει μεταφερθεί στη Βραζιλία, ζητώντας άσυλο, μιας και υποστηρίζει ότι δέχεται ψυχολογική βία και απειλές.

Βέβαια, ο Έργουιν Τουμίρι, ο οποίος είναι ένας απ' τους διασωθέντες, υπογράμμισε ότι ουδέποτε ενημερώθηκε το πλήρωμα για το ότι το αεροσκάφος αντιμετώπιζε προβλήματα στα ηλεκτρικά κυκλώματα ή στα καύσιμα.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός της βολιβιανής κυβέρνησης ζήτησε απ' τις αρχές να εκδώσουν την Καστέδο, λέγοντας ότι "αυτό που έκανε είναι πολύ σοβαρό. Είναι τρόπος να ξεφύγει απ' τη Δικαιοσύνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο πιλότος του αεροπλάνου της Σαπεκοένσε είχε ένταλμα σύλληψης!
Το αεροπλάνο της Αργεντινής απέφυγε τη συντριβή για 18 λεπτά
Ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για τα 71 θύματα
To tattoo της αδερφής του Ντανίλο "ραγίζει" καρδιές
Επίσημο: Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε
Φόλμαν: "Προτιμώ τη ζωή απ' το πόδι μου"
"Ο Θεός μού έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ