ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan.gr: Η 6η αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα με αμέτρητα ειδικά

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αγωνίζονται σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα και το Stoiximan.gr σας προσφέρει αμέτρητα στοιχήματα για να ποντάρετε.

Ο Δεκέμβρης είναι ήδη εδώ και αυτό σημαίνει πως η φάση των ομίλων, τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όσο και στο Europa League, φτάνει στο τέλος, με την 6η και τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται από σήμερα έως την Πέμπτη.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ δίνουν τους τελευταίους αγώνες τους στη φάση αυτή, όπου ο πρώτος ολοκληρώνει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος αφού έχει ήδη αποκλειστεί, την ώρα που η ΑΕΚ δίνει τον… υπερ πάντων αγώνα στη Βιένννη.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Αν και χρονικά ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πρώτος, ξεκινάμε με την ΑΕΚ, η οποία όχι απλά έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, αλλά είναι και το φαβορί για να βρεθεί στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ βάσει απόδοσης. Για να γίνει αυτό, αρκεί να μη χάσει από την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη, αφού σε ενδεχόμενο ήττας μένει εκτός ελέω… μεταξύ τους αγώνων (ισοπαλία στην Αθήνα). Με ισοπαλία στη Βιέννη ή νίκη, η ΑΕΚ περνάει 100%, με το Stoiximan.gr να προσφέρει αυτά τα ενδεχόμενα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Επιπλέον, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο διαθέτει μια πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, όπως το να σκοράρουν οι “δαιμονισμένοι” Λιβάγια και Αραούχο και να κερδίσει η ΑΕΚ, αλλά και ο πάντα επικίνδυνος Λάζαρος μαζί με πολλές ακόμα επιλογές!

Να "προσβάλλει" την Κυρία

Μπορεί βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπάρχει, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο Γ. Καραϊσκάκης αδιάφορος σε ένα αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί είναι κατά μεγάλο ποσοστό στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (η Σπόρτινγκ που την “κυνηγάει” παίζει στη Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα), αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει να ολοκληρώσει την παρουσία του με μια μεγάλη νίκη μπροστά στο κοινό του, με το Stoiximan.gr να προσφέρει το ενδεχόμενο νίκης των ερυθρολεύκων σε διψήφια απόδοση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ