ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κιάβαρι το φόρουμ του Wyscout

Στο Κιάβαρι το φόρουμ του Wyscout

Στην ιταλική πόλη Κιάβαρι διοργανώνεται την Πέμπτη (11/6) το παγκόσμιο φόρουμ του Wyscout, η καθιερωμένη κοινή συνάντηση εκπροσώπων - μελών ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Το φόρουμ του Wyscout διεξάγεται αυτή τη φορά στην ιταλική πόλη Κιάβαρι. Ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου δίνουν το παρών την Πέμπτη (11/6) στο παγκόσμιο φόρουμ. Τι ακριβώς είναι το Wyscout στο οποίο εφέτος συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ;

Είναι πλατφόρμα σκάουτινγκ παγκοσμίως και η μοναδική που διοργανώνει φόρουμ τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, με σκοπό να συναντηθούν εκπρόσωποι παικτών και ομάδες. Εχει μεγάλη βάση δεδομένων με στατιστικά στοιχεία, video analysis, και σκάουτινγκ report για ομάδες και για παίκτες.

Ακόμα, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε συλλόγους και ανθρώπους του ποδοσφαίρου σε ιδιωτικό χώρο συνομιλιών, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε εκπροσώπους παικτών να προωθήσουν τους παίκτες τους σε όποια αγορά επιθυμούν με συγκεκριμένες κινήσεις.

Με άλλα λόγια, προσφέρεται η δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν σκαουτινγκ με μειωμένο κόστος ταξιδιών και λοιπών εξόδων. Ο Λεωνίδας Αθανασούλας είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Στο εφετινό φόρουμ το παρών δίνουν εκπρόσωποι από ομάδες όπως οι Στόουκ, Παλέρμο, Γιουβέντους, Σέλτικ, Αμβούργο, Κρίσταλ Πάλας, Μάπολι, Ζάμαλεκ, Παλέρμο, Αλ Αΐν, Αταλάντα, Πόρτο, Κατάνια, Γουίγκαν και Άντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ