ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο με 23χρονο (;) ποδοσφαιριστή!

Σκάνδαλο με 23χρονο (;) ποδοσφαιριστή!

23χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Shandagh Qusar FK, έχει μπει στο στόχαστρο των... πάντων, καθώς λέγεται πως ψεύδεται για την πραγματική του ηλικία.

Έχουμε δει δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να απαντούν σε δημοσιεύματα που τους θέλουν να κρύβουν την πραγματική τους ηλικία. Έχουμε δει και περιπτώσεις όπως αυτή του Joseph Minala που στα 17 του άκουγε να λένε πως είναι πάνω από... 30. Αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Ο Victor Emeyano, ποδοσφαιριστής της Shandagh Qusar FK είναι 23 ετών, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει το διαβατήριό του. Παρόλα αυτά, άνθρωποι της ίδιας του της ομάδας (!) τον κατηγορούν πως είναι πάνω από 40!!!

Ε, 17 χρόνια διαφορά, δεν τα λες και λίγα...

Ο Emeyano αναγκάστηκε μάλιστα να μιλήσει για της κατηγορίες της Shandagh Qusar FK. " Πώς είναι δυνατόν να τα λένε αυτά. Πως είναι δυνατόν να λένε ότι δεν είμαι 23 επειδή απλά μοιάζω μεγαλύτερος; Δεν είμαι ψεύτης" υποστήριξε και κυκλοφόρησε την εικόνα του διαβατηρίου του για να βγάλει ο κάθε ένας τα συμπεράσματά του.

Στο Αζερμπαϊτζάν έχει ήδη γίνει "φασαρία" για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται σίγουρα σε δύσκολη θέση. Τόσο γιατί ακούει να τον ειρωνεύονται, όσο κι επειδή έχει απέναντί του την ίδια του την ομάδα.

Ορίστε και το ντοκουμέντο από το διαβατήριό του.

Σκάνδαλο με 23χρονο (;) ποδοσφαιριστή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ