ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος άρχισε τις υποχρεώσεις του στον 1ο προκριματικό όμιλο του Women's Champions League φέρνοντας 1-1 με τη Χαγβάλια από το Κόσοβο.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ, άρχισε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Women's Champions League με ισοπαλία. Στον αγώνα με αντίπαλο την Χαγβάλια από το Κόσβο που διεξήχθη στο Παφιακό Στάδιο η ομάδα του Αλέξη Τασούλη ήρθε ισόπαλη με 1-1.Η ομάδα από το Κόσοβο άνοιξε το σκορ στο 15' όταν η η Μπαίραμάι εκμεταλλεύτηκε ασίστ της Κρασνίκι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές κι αφού έχασε σημαντική ευκαιρία με την Παντελιάδου, ισοφάρισε με την Χατζηγιαννίδου στο 57'. Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο 76' η Παντελιάδου έχασε τεράστια ευκαιρία να νικήσει τη Ρετσέπι.Από τον ΠΑΟΚ δέχθηκαν κίτρινες κάρτες η Μοραμέ, η Πατερνά και η Γκάτσου και από τη Χαγβάλια η Ελεζάι.Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Γιάννου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη (76' Σακελλάρη), Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Μπραμέ (46' Γιάννου), Γκάτσου.

Χαγβάλια: Ρετσέπι, Κουράι, Μπερίσα, Κάτσιου (88' Σύλια), Κρασνίκι, Κριέζιου, Μπεγκόλι, Μπερίσα, Μπάιρα (77' Σελμάνι), Μπαϊραμάι (83' Ρέξα), Ελεζάι.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Το σύστημα διεξαγωγής και οι επόμενοι αγώνες

Στην προκριματική φάση παίρνουν μέρος 36 ομάδες χωρισμένες σε 9 ομίλους από τους οποίους στη φάση των "32" προκρίνεται μόνο αυτές που θα τερματίσουν πρώτες. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον 1ο όμιλο μαζί με τη Χαγβάλια (Κόσοβο), την Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες) και τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύρπο που διοργανώνει τους αγώνες. Κάθε ομάδα αντιμετωπίζει μία φορά τις υπόλοιπες.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και πάλι την Πέμπτη, ξανά στο Παφιακό Στάδιο με την Κλάκσβικ στις 16:45, ενώ την Κυριακή (28/8) στις 17:15 θα παίξει με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο.Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε με 5-0 της Κλάκσβικ.

Έτσι η βαθμολογία έχει ως εξής: Απόλλων Λεμεσού 3, ΠΑΟΚ 1, Χαγβάλια 1, Κλάκσβικ 0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ