ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο σε... κλουβί: Έρχεται το πρώτο INTERSPORT Cage Football

Ποδόσφαιρο σε... κλουβί: Έρχεται το πρώτο INTERSPORT Cage Football

H INTERSPORT, σταθερή στην αποστολή της να ενθαρρύνει τη συμμετοχή στον αθλητισμό, διοργανώνει το πρώτο INTERSPORT Cage Football, μαζί με την adidas και το WHAT’S UP της COSMOTE. Παίξε μπάλα και κέρδισε δώρα!

Η ώρα της απόλυτης ποδοσφαιρικής εμπειρίας, έφτασε!

Είσαι νέος/νέα, θες να... ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο ποδόσφαιρο, να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες και παράλληλα να κερδίσεις και δώρα; Υπάρχει κάτι που τα συνδυάζει όλα! Το INTERSPORT Cage Football, το νέο, θεαματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι 2vs2 που διεξάγεται σε ένα γήπεδο αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Το ραντεβού δίνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο Smart Park στην Αθήνα, απ' όπου και θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι σε ακόμη τρεις πόλεις!

Το τουρνουά απευθύνεται σε νέους και νέες από 13 έως 21 ετών και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν και να ξεκλειδώσουν το ταλέντο τους μέσα στο Cage!

Ποδόσφαιρο σε... κλουβί: Έρχεται το πρώτο INTERSPORT Cage Football

Το INTERSPORT Cage Footballθα ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρακαι Βόλο ψάχνοντας τους καλύτερους μπαλαδόρους της Ελλάδας, αγόρια και κορίτσια!

Έλα να ζήσεις από κοντά μια ποδοσφαιρική γιορτή που σου προσφέρει η INTERSPORT για να ξεκλειδώσεις το ταλέντο σου, να διασκεδάσεις με την παρέα σου και να κερδίσεις πλούσια δώρα από την adidas και δώρα επικοινωνίας από το What’s Up της COSMOTE.

Ποδόσφαιρο σε... κλουβί: Έρχεται το πρώτο INTERSPORT Cage Football

Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σου παίξε… μπάλα, ζώντας την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης το δοκίμασε. Εσύ;

Πάρε μια μικρή... γεύση.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersportcagefootball.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/INTERSPORTCageFootball

Instagram: INTERSPORTCageFootball

Χρησιμοποίησε τα hashtags #CAGEFOOTBALL και #UNLOCKYOURTALENT για να μοιραστείς τις εμπειρίες σου από το τουρνουά με τους διαδικτυακούς φίλους σου σε facebook, twitter και instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ