ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι

Πέθανε ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι

Όπως μετέδωσαν το πρωί της Παρασκευής (4/11) πολωνικά Μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες ρεπόρτερ του πολωνικού πρακτορείου ειδήσεων, ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, της Καλλιθέας, του ΟΦΗ και της Καβάλας, Ιγκόρ Σιπνιέφσκι άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 47 ετών, όπως μετέδωσε το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων και αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα Μέσα της χώρας το πρωί της Παρασκευής (4/11). Θεωρείτο, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Ο αρχικός σταθμός της καριέρας του στη χώρα μας ήταν η Καβάλα (1997-98) προτού πάρει μεταγραφή για το Τριφύλλι στο οποίο παρέμεινε έως το 2001. Το 2002 φόρεσε επίσης τη φανέλα της Καλλιθέας, ενώ προηγουμένως πέρασε για ένα 6μηνο από τον ΟΦΗ.

Με τα εθνικά χρώματα της Πολωνίας αγωνίστηκε δύο φορές. Με τις ελληνικές ομάδες μέτρησε συνολικά 116 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 28 γκολ.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, ο Σιπνιέφσκι πέρασε περιπέτειες με την υγεία του λόγω αλκοολισμού και κατάθλιψης, ενώ εξαιτίας άλλων παραβατικών πράξεων φυλακίστηκε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ