ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Όσοι παντρεμένοι ψάχνουν άλλοθι καλό είναι να θυμηθούν πέντε περιπτώσεις αστέρων του ποδοσφαίρου οι οποίοι από "εραστές της στρογγυλής θεάς", αποφάσισαν να γίνουν εραστές σκέτο.

Το κέρατο πολλοί εμίσησαν, το κεράτωμα όμως… είναι άλλη υπόθεση. Φυσικά, κάποιοι μυρίστηκαν… λεφτά στην όλη υπόθεση και αποφάσισαν να διευκολύνουν την όλη κατάσταση, με το ιδιότυπο επιχειρηματικό μοντέλο να έρχεται και στη χώρα μας προσφάτως, με το απόλυτα περιγραφικό όνομα allothi-gia-pantremenous.com.

Αν και οι ιδρυτές της υπηρεσίας στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει γνωστοί, ένα είναι σίγουρο: αν μπορούσαν να επιλέξουν πελάτες, αυτοί θα ήταν οι διάσημοι ποδοσφαιριστές! Οι περισσότεροι, προτιμούν εκτός από "εραστές της στρογγυλής θεάς", να γίνουν εραστές σκέτο. Ας δούμε 5 χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

ΡΑΙΑΝ ΓΚΙΓΚΣ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Ό, τι κι αν πούμε για την ποδοσφαιρική αξία του "αέρινου" Ουαλού εξτρέμ, θα είναι λίγο. Παντρεμένος με τη Stacie Cooke, βρισκόταν σε έναν από αυτούς τους low-profile γάμους που δε δίνουν δικαιώματα, μέχρι που… έσκασε η χιονοστιβάδα! Τι έκανε ο τύπος; Πρώτα, απάτησε τη γυναίκα του με την παίκτρια του Big Brother, Imogen Thomas. Αλλά το καλύτερο, το είχε αφήσει για μετά: αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση για 8(!) χρόνια, με τη γυναίκα του αδερφού του, την οποία και άφησε έγκυο. Για κάποιο ακατανόητο λόγο, η Stacie τον συγχώρεσε, μέχρι που ήρθε το τελειωτικό χτύπημα, με τον Γκιγκς να φλερτάρει με όλες τις σερβιτόρες στο εστιατόριο που είχε ανοίξει. Εξτρέμ και "γύπας" από τους λίγους.

ΤΙΜΠΟ ΚΟΥΡΤΟΥΑ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε πλέον τον Τιμπό Κουρτουά, που αγωνίζεται για την Τσέλσι, και εννοείται πως όλοι ξέρουμε τον έτερο Βέλγο αστέρα, και συνομήλικο του Κουρτουά, Κέβιν Ντε Μπράινε, που πλέον βγάζει το ψωμί του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ντε Μπράινε βρισκόταν σε σχέση με τη συμπατριώτισσα του Carolin Lijinen, την οποία απάτησε με την καλύτερη της φίλη. Η Carolin, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, απατώντας τον με τον φίλο, συμπαίκτη και συμπατριώτη (bingo!), Τιμπό Κουρτουά, που ήταν και αυτός που τη "μάρκαρε" στενά. Τα παιδιά πάντως –Τιμπό και Κέβιν- τα βρήκαν αμέσως, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Ο "μπομπέρ" της Ίντερ έχει εξαιρετική σχέση με τα δίκτυα. Με τους συμπαίκτες του και συμπατριώτες του, είναι μια άλλη υπόθεση. Όταν ο Ικάρντι αγωνιζόταν στη Σαμπντόρια, πριν κάνει το «μπαμ», ενεπλάκην μαζί με τον γνωστό μας Μάξι Λόπεζ σε ένα άτυπο ερωτικό τρίγωνο. Ο Λόπεζ ήταν παντρεμένος με την σέξι Wanda Nara, με την οποία είχαν και τρία παιδιά. Ο γάμος τους είχε αρχίσει να μην πηγαίνει καθόλου καλά και, κάπου εκεί, αποφάσισε να δράσει ο Ικάρντι. Όχι μόνο χώρισε το ζευγάρι, αλλά ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε τη Νάρα. Στην περίπτωση αυτή, δεν είχαμε αβροφροσύνες τύπου Ντε Μπράινε, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε στο παρακάτω gif:

ΑΣΛΕΙ ΚΟΟΥΛ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Μία δεκαετία πριν, ο Άσλεϊ Κόουλ αγωνιζόταν στην Τσέλσι κι απολάμβανε τη φήμη του καλύτερου αριστερού μπακ στο «Νησί» και ενός από τους τοπ στον κόσμο. Ο Βρετανός είχε την τύχη να είναι παντρεμένος με την πιο-hot-πεθαίνεις Cheryl Cole, και μαζί, ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπητά ζευγάρια της Αγγλίας –κάτι σαν Beckhams των φτωχών. Τι έκανε ο Κόουλ; Απάτησε τη Cheryl με το μοντέλο Coralie Robinson. Μετά, με το μοντέλο Brooke Healy. Με την κομμώτρια Aimee Walton. Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι χώρισε, ο Κόουλ έγινε persona non grata στη Μ. Βρετανία. Αξίζει να ψάξετε τη Cheryl Cole στο Google.

ΤΖΟΝ ΤΕΡΙ

Πέντε "γύπες" του ποδοσφαίρου!

Ο σέντερ μπακ-σημαία της Τσέλσι, σταμάτησε από την ενεργό δράση πριν μερικές ημέρες, μετά από 20 συναπτά έτη στους «Μπλε» του Λονδίνου. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός έχει δώσει πολλές λαβές για «μίσος» στην καριέρα του, το πιο διάσημο περιστατικό, όμως, είναι αναμφίβολα αυτό με τον Γουέιν Μπριτζ. Συμπαίκτες στην Τσέλσι, το δίδυμο χωρίστηκε το 2009, όταν ο Μπριζ μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έναν χρόνο αργότερα, ήρθαν τα νέα πως ο Τέρι διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του Μπριτζ, Vanessa Perroncel, την περίοδο που οι δυό τους ήταν συμπαίκτες στην Τσέλσι. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μπριτζ να αρνηθεί χειραψία με τον Τέρι αλά Ικάρντι, να αρνηθεί να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο (γιατί θα ήταν εκεί και ο Τέρι), ενώ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, καθαίρεσε τον αμυντικό της Τσέλσι από αρχηγό της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως αν το allothi-gia-pantremenous.com εμπνεόταν από τον ποδοσφαιρικό κόσμο, δε θα έμενε μόνο στην ομώνυμη ταινία που βγαίνει στις 15 Ιουνίου, αλλά θα έβγαζε καμιά 20αριά ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ