ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαίμαχοι άσοι της Εθνικής στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη

Παλαίμαχοι άσοι της Εθνικής στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη

Ποδοσφαιρικοί σταρ του πρόσφατου παρελθόντος, θα δώσουν το παρών σε φιλικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στο γήπεδο Εργάνης "Δημήτρης Νικολαϊδης" στον Βύρωνα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους οργανωμένους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνος, "Blue Army", οι οποίοι έπειτα από συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή για τη διεξαγωγή του φιλικού, βρήκαν ανταπόκριση από κορυφαίους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανθρώπους της ελληνικής show biz.

Μεταξύ άλλων, στο φιλικό, η γενική είσοδος του οποίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ, θα αγωνιστούν οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και η ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, παλαίμαχοι σωματείων από τον Βύρωνα (Δόξα, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρων) και άνθρωποι του αθλητισμού, προερχόμενοι από την show biz ("Ντάνος" Αγγελόπουλος, Χανταμπάκης κτλ).

Το φιλικό γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, με πρωτοβουλία των οπαδών της Δόξας Βύρωνος "Blue Army" και με τη συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του 7χρονου Παναγιωτάκη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική. Το πειραματικό πρωτόκολλο 05-075 που εφαρμόζεται στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης , σε παιδιά με νευροβλάστωμα, μπορεί να δώσει στον Παναγιωτάκη ελπίδα στη ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ