ΧΑΝΙΑ

Ο Παπαβασιλείου "απογείωσε" τον ΑΟΧ και φεύγει

FOOTBALL LEAGUE / ×ÁÍÉÁ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports)
Παπαβασιλείου EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Παπαβασιλείου σε 8 ματς με τον ΑΟΧ είχε απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, αλλά μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο θα αποχωρήσει. Διαβάστε γιατί ο Κατερινιώτης φεύγει από τα Χανιά.

Όταν ο Σάκης Παπαβασιλείου ανέλαβε τον ΑΟ Χανιά, η ομάδα είχε όλους κι όλους 4 βαθμούς. Ο Κατερινιώτης προπονητής έπιασε δουλειά και σε οκτώ ματς έδωσε 17 πόντους στην ομάδα της Κρήτης, οδηγώντας την μακριά από τις θέσεις υποβιβασμού. Και όμως, μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα την Τετάρτη (22/2, 15.00) θα φύγει.

Ο 41 ετών προπονητής μίλησε με τη διοίκηση το βράδυ της Δευτέρας (20/2) και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Η οικογένειά του είναι στην Πιερία και τού ήταν αδύνατο να συνεχίσει να βρίσκεται μακριά από τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδάκι του. Οι διοικούντες παρότι δεν ήταν σύμφωνοι και του ζήτησαν να το ξανασκεφτεί, δεν μπορούσαν να μη σεβαστούν την επιθυμία του.

Έτσι, μετά την αναμέτρηση στο Ελ Πάσο για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Ο ΑΟΧ είναι στην 8η θέση με 21 βαθμούς.

TAGS ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ