ΧΑΝΙΑ

ΑΟΧ χωρίς αναπληρωματικούς και με δύο γκολκίπερ στην ενδεκάδα!

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports)
ΑΟΧ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟ Χανιά κλήθηκε να δώσει τον τελευταίο αγώνα στη Stoiximan.gr Football League έχοντας δυο γκολκίπερ στην ενδεκάδα και χωρίς αναπληρωματικούς.

Με δυο γκολκίπερ αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα των Χανίων στο τελευταίο της παιχνίδι στη Stoiximan.gr Football League ο Θεόδωρος Γκάτζιος και αυτό γιατί δεν είχε άλλους παίκτες στην διάθεση του.

Οι Χανιώτες υποδέχθηκαν την Καλλιθέα και ενώ μέχρι το Σάββατο τόνιζαν ότι υπάρχουν 14 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα προβλήματα που υπήρχαν στο γήπεδο τελικά εμφανίστηκε μια ενδεκάδα.

Και σε αυτή υπήρχαν δυο γκολκίπερ. Ο Αθανασίου, ο οποίος και βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ, και ο Αμράι Λαλί ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Απόλλωνα και ο οποίος αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Να σημειώσουμε ότι στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Στέφανος Βαρούχας παρότι είχε αποχωρήσει προ ημερών.

Η ενδεκάδα των Χανίων στο ματς με την Καλλιθέα ήταν η εξής: Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Μέρο, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λαλί.

TAGS ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ