ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: "Μυθεύματα ότι υπήρξε επίθεση"

Τρίκαλα: "Μυθεύματα ότι υπήρξε επίθεση"
Τρίκαλα, Γιαλιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα Τρίκαλα πήραν θέση για την καταγγελία της Καλλιθέας πως υπήρξε επίθεση μετά το τέλος του αγώνα στο Νίκο Κουρμπανά χαρακτηρίζοντας μυθεύματα τα όσα λέγονται.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης τα Τρίκαλα πήραν θέση για τις καταγγελίες που έγιναν το βράδυ της Κυριακής από την Καλλιθέα για επίθεση στο Νίκο Κουρμπανά στο τέλος του αγώνα με τον ΑΟΤ που έληξε ισόπαλος 2-2. Όπως έλεγαν από την Καλλιθέα ο τεχνικός της ομάδας δέχτηκε μπουνιές στα πλευρά.

Η επίσημη ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και ότι δε θα μπορούσε να γίνει με τόση αστυνομική δύναμη που υπήρχε ενώ στη συνέχεια στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας τονίζοντας ότι δεν θα πετάξει κανείς λευκή πετσέτα στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα νιώθει την υποχρέωση να απαντήσει σε διάφορα δημοσιεύματα –μυθεύματα ότι υπήρξε επίθεση στον προπονητή της Καλλιθέας κ. Νίκο Κουρμπανά από ανθρώπους της ομάδας μας. Μια λεκτική ένταση για τον αγώνα από ορισμένους πήρε έκταση με σκοπό να βλάψουν τον ΑΟΤ.

Άλλωστε μπροστά σε αυξημένη αστυνομική δύναμη στα αποδυτήρια πώς ήταν δυνατόν να γίνει το παραμικρό επεισόδιο; Ενώ ποτέ στην φιλόξενη έδρα των Τρικάλων δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, ακόμη και όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Επίσης να σημειώσουμε ότι στο τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν κύριο ο οποίος έβρισε χυδαία την ομάδα μας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί μεγάλο μέγεθος τον ΑΟΤ και δεν επιτρέπει να υποτιμάται από κανέναν.

Εν κατακλείδι, η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, διότι δεν ταιριάζει στον ΑΟ Τρίκαλα να ρίχνει λευκή πετσέτα! Θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας».

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ