ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρελά γκάζια Γιαλιά στους παίκτες: "Μας γαμ@@@@ε και φύγανε"

Τρελά γκάζια Γιαλιά στους παίκτες: "Μας γαμ@@@@ε και φύγανε"
Γιαλιάς, παίκτες

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών, Χρήστος Γιαλιάς, "τρελάθηκε". Μάζεψε τους παίκτες και τους τα... έχωσε. (VIDEO).

Η απογοητευτική εικόνα του ΑΟ Τρίκαλα στην πρεμιέρα της Football League με τον Αγροτικό έβγαλε από τα ρούχα του τον Χρήστο Γιαλιά. Μετά το 3-1 στον Εύοσμο, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ μάζεψε τους παίκτες στο κόρνερ και αυτός από την κερκίδα τους τα 'ψαλε...

"Ορίστε, κοιτάξτε τα χάλια μας, οι άλλοι μάγκες είναι, μας γαμ@@@@ε και φύγανε. πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί και να φύγει" τους είπε. Οι παίκτες άκουγαν και δεν μιλούσαν, έχοντας τα κεφάλια σκυμμένα.

Απευθυνόμενος στον αρχηγό, Παντελή Ριζογιάννη του είπε: "Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε πέντε κάθε εβδομάδα". Ο ΑΟΤ έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στη Football League, αλλά η πρεμιέρα ήταν... εφιαλτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ