ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέλος ο Μαραντάς από τα Τρίκαλα

Τέλος ο Μαραντάς από τα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μαραντάς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τα Τρίκαλα υπέπεσαν σε νέα γκέλα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς γκολ με τον Αγροτικό Αστέρα για τη 19η αγωνιστική της Football League, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Γιώργος Μαραντάς, να υποβάλλει την παραίτησή του και αργότερα αυτή να γίνει αποδεκτή, με αποτέλεσμα να επισημοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 42χρονος τεχνικός είχε προσληφθεί στο τέλος του 2015 από τη θεσσαλική ομάδα κι αποχωρεί με απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

O Γιώργος Μαραντάς υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων στη λύση της συνεργασίας τους: "Δεν θέλω να πω για το παιχνίδι τίποτα. Ό,τι έγινε, έγινε. Θέλω να πω ότι έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και θα φύγω από την ομάδα".

Λίγο αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τα Τρίκαλα: "O ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον προπονητή, Γιώργο Μαραντά. Άπαντες στην ΠΑΕ του εύχονται καλή συνέχεια".

Τα Τρίκαλα είναι στην 4η θέση της κατάταξης της Football League με 33 βαθμούς, έξι λιγότερους από τους πρωτοπόρους Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ