ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα ο Ανδρεόπουλος

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την απόκτηση Κυριάκου Ανδρεόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ 42 ημέρες μετά την ένταξή του στους "βυσσινί".

Τελευταία εμφάνιση του 23χρονου μέσου, Κυριάκου Ανδρεόπουλου, με τη φανέλα της ΑΕΛ ήταν στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Η επόμενη εμφάνιση του θα είναι με τον ΑΟΤ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο πρώην μέσος της Κέρκυρας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λάρισας το Σάββατο το βράδυ έχοντας φορέσει μόνο για 68 λεπτά τη φανέλα της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΤ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο 23χρονος μέσος (18/1/1994) που την Παρασκευή αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο με την ΑΕ Λάρισας έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, ΑΕΚ και Καλαμάτα». Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρεόπουλος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΑΟ Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία και επέλεξα να έρθω γιατί υπήρξε η θέληση και από τις δύο πλευρές. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους των Τρικάλων που με έφεραν εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ