ΤΡΙΚΑΛΑ

Πήραν και Έλιο Πίντο τα Τρίκαλα

Πήραν και Έλιο Πίντο τα Τρίκαλα

Μετά τον Χαβιέρ Μπαλμπόα, τα Τρίκαλα απέκτησαν και 32χρονο Πορτογάλο μέσο, Έλιο Πίντο, άλλον έναν παίκτη με παραστάσεις από το Champions League.

Εντυπωσιακά κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι τα Τρίκαλα τις τελευταίες ημέρες, στην προσπάθειά τους να ανέλθουν στην κατάταξη της Stoiximan.gr Football League. Μετά των 31χρονο διεθνή ακραίο επιθετικό, Χαβιέρ Μπαλμπόα, ο οποίος πέρασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ΑΟΤ απέκτησε και τον Έλιο Πίντο.

Ο Έλιο Ζοζέ Ριμπέιρο Πίντο ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, το 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "αετών" και το 2004 αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη Β'. Την επόμενη σεζόν (2005) δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και το 2006 αποκτήθηκε από το ΑΠΟΕΛ.

Μετά από μια λαμπρή επταετή καριέρα στη Λευκωσία, μετακόμισε στη Βαρσοβία για λογαριασμό της Λέγκια. Το 2015 πήγε στην Αλ-Μεσαϊμεέρ του Κατάρ και το 2016 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Νορβηγία με τη φανέλα της Κόνγκσβινγκερ.

Έτσι, οι Θεσσαλοί προσθέτουν άλλον έναν παίκτη με διεθνείς παραστάσεις στο ρόστερ τους, καθώς ο Έλιο Πίντο αποτέλεσε μέλος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έφθασε στα προημιτελικά του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Έλιο Πίντο. Ένας παίκτης που έρχεται στην ομάδα μας με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ ως μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Γεννημένος στις 29 Φεβρουαρίου 1984 έπαιζε στην νορβηγική Κονγκσβίνγκερ, με τη φανέλα της οποίας είχε 29 συμμετοχές. Ο Πίντο υπήρξε μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΠΟΕΛ επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, έχοντας συνολικά 190 συμμετοχές και 16 γκολ τα επτά χρόνια (2006-13) της θητείας του στο νησί της Αφροδίτης.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έφτασε την περίοδο 2003-04 να΄ χει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Αετών». Εν συνεχεία έπαιξε στη Σεβίλλη Β΄, τον Απόλλων Λεμεσού, τον ΑΠΟΕΛ, την Λέγκια Βαρσοβίας την διετία 2013-15 (43 συμμετοχές – 7 γκολ) την Al Mesaimeer, την Ανόρθωση και την Κονγκσβίνγκερ.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Τον καλωσορίσουμε στα Τρίκαλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οριστικό: Έκλεισε η Νο1 μεταγραφή στην Stoiximan.gr Football League
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ