ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρελθόν για τα Τρίκαλα ο Βοσνιάδης

FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ)
Βοσνιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν συνεχίζει στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα. Μετά το νικηφόρο (3-0) ματς απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα έγινε γνωστό πως ο Μακεδόνας τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-0 του Αγροτικού Αστέρα, ο Αλέκος Βοσνιάδης ωστόσο, δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Ο Μακεδόνας προπονητής έμεινε στον πάγκο της ομάδας σε εννέα παιχνίδια, κατά τα οποία μέτρησε τέσσερις νίκες, 1 ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Μένει πλέον να φανεί με ποιον προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η θεσσαλική ομάδα. Λίγο αργότερα η ΠΑΕ επισημοποίησε το «διαζύγιο»: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη.

Δυστυχώς οι συνθήκες αναγκάζουν σε αλλαγή πλάνων, αλλά τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία του, που έγινε σε θετικό πνεύμα. Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και προπονητικό επίπεδο".

Ο Βοσνιάδης συναντήθηκε μετά το ματς με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Χρήστο Γιαλιά, και αποφασίστηκε από κοινού το "διαζύγιο". Παρελθόν αποτελεί και ο επιθετικός, Ματθαίος Μαρουκάκης, για τον οποίο ανέφερε η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ματθαίο Μαρουκάκη για προσωπικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ