ΤΡΙΚΑΛΑ

Παναγόπουλος: "Επιθυμούμε την άνοδο με τα Τρίκαλα"

Παναγόπουλος: "Επιθυμούμε την άνοδο με τα Τρίκαλα"
Παναγόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα Τρίκαλα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Football League επέστρεψαν σε αυτήν, με στόχο να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή, κάτι που δεν κρύβει στο Sport24.gr και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παναγόπουλος.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και ένα καλοκαίρι αλλαγών σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι, τα Τρίκαλα επέστρεψαν στην Football League με τον ίδιο στόχο. Να κάνουν πρωταθλητισμό όπως αποτελεί επιθυμία του τεχνικού τους Κώστα Παναγόπουλου.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας που ανέλαβε τις τύχες της ουσιαστικά μία εβδομάδα πριν από την σέντρα του φετινού πρωταθλήματος μιλώντας στο Sport24.gr δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Στόχος του όπως και της διοίκησης της ομάδας και του Χρήστου Γιαλιά, που άφησε πίσω του την Ελευσίνα και τον Πανελευσινιακό για να ανηφορίσει στα Τρίκαλα, είναι στο πέρας των 34 αγωνιστικών να είναι σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όπως αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα της Football League μετά την 2η αγωνιστική του. Ωστόσο ακόμη υπάρχουν άλλες 32 αγωνιστικές με τον Παναγόπουλο να γνωρίζει πολύ καλά το πόσο μακρύς είναι ο δρόμος που ακολουθεί.

“Φυσικά και επιθυμώ την κατάκτηση της ανόδου στην Super League. Για αυτό και θα προσπαθήσουμε για αυτήν μέσα από την καθημερινή σκληρή μας δουλειά στις προπονήσεις ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που αποτελεί έναν μαραθώνιο”, παραδέχθηκε ο τεχνικός των Τρικάλων.

Παναγόπουλος: "Επιθυμούμε την άνοδο με τα Τρίκαλα"
Τρίκαλα INTIME SPORTS

Ο Παναγόπουλος ωστόσο ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται και το εξηγεί αμέσως μετά. “Ήρθα στην ομάδα μόλις μία εβδομάδα (σ.σ. όταν και διαδέχθηκε τον Γιώργο Βαζάκα μετά από τον αποκλεισμό από τον Αχαρναϊκό) πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα καθημερινά να την μαθαίνω και να προσπαθώ να περάσω την λογική μου. Θεωρώ όμως ότι όλα θα πάνε καλά και το πολύ σε 4 εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να αγωνιζόμαστε όπως θέλω. Να μπορέσουμε να βρούμε την χημεία που θέλω συνδυάζοντας την εμπειρία των παιδιών που υπάρχουνε με τα όνειρα των νεαρών. Μέχρι τότε θα χρειαστεί απλά λίγη υπομονή από όλους”.

Κάτι που βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο στις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου τα Τρίκαλα είναι αήττητα έχοντας φέρει ισοπαλία στην πρεμιέρα στην έδρα τους με τον Κισσαμικό αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 και απέδρασαν από τον Εύοσμο επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα. “Από το παιχνίδι της πρεμιέρας που όπως κάθε παιχνίδι πρεμιέρας είναι ιδιαίτερο κρατάμε την αντίδραση που είχαμε κόντρα στον Κισσαμικό αν και φυσικά θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αγροτικού Αστέρα”.

Ένα διπλό που για τον ίδιο αλλά ειδικά για την ομάδα των Τρικάλων είχε ιδιαίτερη σημασία αφού όπως τόνισε: “ Μία νίκη ιστορική αφού ήταν η πρώτη στην ιστορία της ομάδας μετά από 12 επισκέψεις της στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα”. Κι αν η 13η επίσκεψη φάνηκε γούρικη ο Παναγόπουλος φρόντισε να την αφιερώσει στους φιλάθλους της ομάδας μετά από την λήξη της. “Τους την αφιέρωσα για την πίστη και την αγάπη τους στην ομάδα. Ουσιαστικά τους την χάρισα και τους περιμένουμε στο παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα μας με την Καλλιθέα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας. Νίκη που θα δώσει και αξία στο διπλό μας στον Εύοσμο. Από το πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Κισσαμικό αγκάλιασαν την ομάδα και τους περιμένουμε να δώσουνε ακόμη πιο βροντερό παρών ώστε να λυγίζουμε κάθε αντίπαλο μετατρέποντας την έδρα μας σε ένα απόρθητο κάστρο”.

Παναγόπουλος: "Επιθυμούμε την άνοδο με τα Τρίκαλα"
Τρίκαλα INTIME SPORTS

Κι όσο για το μυστικό που θα πρέπει όμως να είναι το μυστικό της φετινής πορείας των Τρικάλων; “Καταρχήν να βάλουμε όμως το εγώ κάτω από την ομάδα που είναι πάνω από όλα και να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά. Να μπορέσουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα και όποιος θα αγωνίζεται και όσο θα αγωνίζεται να ματώνει την φανέλα με στόχο τη νίκη. Πιστεύω ότι θα αντέξουμε στο βάθος του χρόνου και των 34 αγωνιστικών ώστε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Super League. Μία άνοδο για την οποία διψάει όλη η πόλη σε συνδυασμό και με τις προσθήκες που θα γίνουνε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι όπως σεβόμαστε κάθε μας αντίπαλο έτσι ήδη εισπράττουμε ότι κερδίζουμε και τον σεβασμό των αντιπάλων μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο που εύχομαι να μας βρει εκεί που θέλουμε”.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ