ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΕ Τρίκαλα: "Η "εξυγίανση" μάλλον θα αργήσει αρκετά"

ΠΑΕ Τρίκαλα: "Η "εξυγίανση" μάλλον θα αργήσει αρκετά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Τρίκαλα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα την οποία χαρακτηρίζει κάκιστη.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν 3-1 στην πρεμιέρα της Football League από την Καρδίτσα προκαλώντας την οργή του προέδρου της ομάδας κ. Γιαλιά για την απόδοση της ομάδας του.

Άλλο η απόδοση όμως και άλλο η κακή διαιτησία σύμφωνα με τους Θεσσαλούς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να έρθει αυτή η ήττα. Τα Τρίκαλα εξέδωσαν ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας κάκιστη την διαιτησία, υποστήριξαν πως η εξυγίανση θα αργήσει να έρθει και αναφέρουν τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θέλει να εκφράσει την ανησυχία της για την «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία μάλλον θα αργήσει αρκετά βάσει της χθεσινής κάκιστης διαιτησίας που τύχαμε από τον κ.Κυριαζίδη και τους βοηθούς του (κ.κ.Καμπερίδης - Καραϊσκος) στο παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποβαθμίσουμε τη νίκη της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

1. Στο τέλος του α’ ημιχρόνου (44’) ο ποδοσφαιριστής μας Κουσκούνας ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Γιακουμή και προς έκπληξη ΟΛΩΝ, βοηθός και διαιτητής δείχνουν αουτ.

2. Στο β’ ημίχρονο (49’) ο βοηθός καταλογίζει σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Κουσκουνά ενώ έχει φύγει από κανονική θέση καθώς ο αμυντικός των γηπεδούχων Ουνγιανίδης τον καλύπτει εμφανέστατα!!!

3. Επίσης στο 65’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Γιακουμής ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή μας Κουσκουνά, μετά από σκέψη και καθώς είχε σαστίσει ο διαιτητής κ.κ. Κυριαζίδης «αποφασίζει» να δώσει άουτ.

4. Σε φάουλ του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Αργυρίου ο οποίος τράβηξε από πίσω τον ποδοσφαιριστή μας Baykara , «καταπίνει» την δεύτερη κίτρινη κάρτα!

5. Σε άλλες δύο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο ο κ.κ. Κυριαζίδης δεν έχει αφήσει το πλεονέκτημα ως όφειλε και έδωσε φάουλ υπέρ μας.

Κύριοι, η ιστορία του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ έχει αποδείξει ότι ΠΟΤΕ δεν ζητήσαμε την βοήθεια κανενός τρίτου για να πετύχουμε τη νίκη, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε τίμια και δίκαια ζητώντας πάντα το αυτονόητο 50-50. Δεν ανεχόμαστε από κανένα να υποτιμά τη νοημοσύνη μας, όλη η Ελλάδα βλέπει το χαμηλό επίπεδό σας.

Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα για τη νίκη του, ευχαριστούμε τη διοίκηση για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε αναλόγως. Μετά τιμής, το ΔΣ της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ